perjantai 29. tammikuuta 2016

Prosessoinnin keskeltä...


Valitettavasti aika moni  tuleva postausaiheeni liittyy tavalla taikka toisella sisustusopintoihin ja nyt niin ajankohtaisiin sisustustehtäviin. Pahoitteluni niille, jotka haluaisivat lukea täältä jotain muutakin. Tämä on nyt meikäläisen elämässä vain niin "pinnalla". Täällä siis piirretään ja väännetään, väännetään ja piirretään...ja pyyhekumia kuluu...
Pähkäilyä, päätöksiä, veivaamista ja suunnittelua...


 
Luonnoksia skissipaperille, vaihtoehtojen miettimistä netissä surfailua, mittaamista...ja taas pohtimista.
Sitähän tämä sisutussuunnittelu parhaimmillaan (ja pahimmillaan) on...

 
ON TÄMÄ NIIN KIVAA!

Ja täällä alkaa suunnitelmat hahmottua...
Onneksi tähän elämään mahtuu muutakin kuin vain pöydän ääressä istumista ja suunnitelmien tekemistä. Meillä se näyttää olevan tuo jääkiekon harrastaminen. Mies tulee työreissultansa kotiin ja tänään lähdetään vielä koko perheen voimin illaksi  pojan  jääkiekkopeliin rakkaaseen naapurikaupunkiin. Sunnuntaina jatketaan pelaamalla jäähallilla omia vastaan ns. tasojoukkueittain. Väliin mahtuu toivottavasti ulkoilua, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessä olemista...
Oikein mukavaa viikonloppua teillekin!


 

6 kommenttia:

 1. Nämä opiskelujutut on mielenkiintoisia, joten kivahan näitä on lukea.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja onhan tämä minun virtuaalinen päiväkirjani, jossa kirjoitan ja pohdin kaikesta ajankohtaisesta omassa elämässäni. Nyt se n tätä sisustusopinoja... ehkä joku muukin saa inspiraation lähteä opiskelemaan alaa, kun lukee näistä minun tehtävistäni...tai jospa saisin vaikka jonkun työtarjouksen tätä kautta. Se se vasta hienoa olisikin... Leppoista viikonloppua vaan!

   Poista
 2. Kiva näitä on lukea :) ja seurata edistymistäsi. Käytä vaan reippaasti sitä skissipaperiasi niin ei tarvitse pyyhkiä niin paljon. Joskus jos et millään etene jossain tehtävässä pidä tauko ja tee välillä jotain ihan muuta. Olen huomannut, että kun irroittaa ajatukset suunnitelmasta ja "tyhjää päätään" välillä löytääkin yhtäkkiä uuden tavan katsoa ja simsalabim tehtävä ratkeaa. Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen näköjään vähän laiska käyttämään tuota skissipaperia, mihinkähän sitä oikein säästelen? Olen todellakin huomannut, että pienet tauota auttavat asian jäsentymisessä. Eilen pidin "totaalipäivän", jolloin en tehnyt mitään asiaan liittyvää. Tämä on sen verran luovaa homma, että pystyn/kykenen tekemään tätä n. 2-4 tuntia putkeen ja sitten on pakko hengähtää. Kun asioiden antaa vähän aikaa olla, ne muhivat tuolla pään sisällä salakavalasti. Huomasin sen, kun mietin keittiötä ja sen värimaailmaa. Nyt se on jo "tehty" ja päätetty...juuri niin kuin kirjoititkin. Ja kiitos tsempeistä, heikolla hetkellä niitä tarvitaankin :)

   Poista
 3. Mukava lukea opiskelustasi joten jatkahan samaan malliin ❤️ Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ajattelin vain, että blogi menee kovasti yksipuoliseksi, jos kirjoitan vain tuosta intohimostani. Ja onhan tässä elämässä vähän muutakin... ;)
   Oikein mukavaa viikon lopun viettoa sinne!

   Poista