keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Huonekaluvajausta


Meillä on tällä hetkellä vähän harvinaislaatuinen tilanne.
Meidän huonekaluja on hävinnyt muihin osoitteisiin ja nyt alkaa olla jonkinlaista huonekaluvajausta.
Positiivinen ilmiö, ainakin meillä. 


 
Viimeisin kotoa lähtenyt huonekalu oli työhuoneessani majaillut ja vähäisellä käytöllä ollut valkoinen vuodesohva.
Se lähti isännän sijoitusasuntoon kalusteeksi ja nyt työhuoneeni on tyhjän oloinen.
 

 
 
 

Sisustusopintojeni myötä kaikenlaista esitettä ja materiaalia on kertynyt jo melkoisesti.
Niiden säilyttäminen on tällä hetkellä ihan akuutti ongelma, joka pitäisi ratkaista mahdollisimman pian.
Haluaisin jonkinlaisen hyllykön tai kaapiston, jossa tuo kaikki materiaali olisi siististi piilossa ovien takana.
Lisäksi kaiken maailman askartelumateriaalia on alkanut kerääntyä nurkkiin ja nyt haluaisin säilöä nekin jotenkin järkevästi.

 

Nyt kuitenkin haikailen meille jotain ihanaa ( ja ei niin tarpeellista) lepotuolimaista korituolia.
Käyn melkoista sisäistä taistelua, mitä olen tänne kotiin seuraavaksi hankkimassa. Ehkä molemmat.
Sitä ennen taidan järjestellä/siivota työhuonettani vähän viihtyisämmäksi ja antaa suunnitelmien muhia...Ulkona on sen verran pakkasta, että tämän päivän voi hyvällä omalla tunnolla uhrata sisähommiin. 

10 kommenttia:

 1. Meillä ei hirveää huonekalujen häviämistä ole tapahtumut muuta kuin ylimääräisten osalta, joista onneksi vihdoin pääsin eroon. Nyt olisi kyllä ihanan rapsakka päivä tuuletella petivaatteet ja vähän järjestellä juttuja, mutta meillä on tänään neidin 10v kaverisynttärit, joten ei taida jäädä aikaa :(

  Mukavia puuhailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä tekee lihasoppaa ja minä teen jälkiruuaksi köyhiä ritareita. Eilen aloittamani siivousoperaatio alkaa olla jo loppusuoralla.
   Oikein mukavia juhlia sinne. Teidän neiti on saman ikäinen, kun meidän poika, tosin meillä on juhlat vasta heinäkuussa. Onnittelut sinne!

   Poista
 2. Tänään olisi paras päivä vuodevaatteiden tuuletteluun, hrrr.. mikä pakkanen. Olisi kyllä mukavaa vähentää tavaraakin ja ainakaan lisää en ostele, paitsi ehkä kahvimukeja. Mukavaa loppiaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tänä vuonna ollut peräti ihmeellinen tilanne. Alennusmyynnit ovat melkeinpä kokonaan jääneet minulta tekemättä. Pojan huoneeseen tuli uusi matto, mutta siinä kaikki. Ehkä ei ole sitä tarvetta, mielitekoja kyllä...! Leppoista loppiaista!

   Poista
 3. Parasta on kun voi unolmoida ja suunnitella uusia hankintoja. Meillä tilanne on nyt niin, ettei millekään ole tarve, valitettavasti. Ihanaa pakkaspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On välillä ihan mukava, ettei huusholli ole täynnä tavaraa. viimeisen remonti yhteydessä laitettiin tavaraa monta peräkärryllistä menemään kaatopaikalle. Tavaramäärää on sen jälkeen yritetty pitää kohtuudella, mutta jotenkin vaan sitä kaikkea sälää kertyy nurkkiin. Nyt on kaapit järjestetty ja tavarat ojennuksessa. Sitten voikin suunnitella uusia juttuja kevään kunniaksi tänne kotiin.
   Oikein mukavaa loppiaista!

   Poista
 4. Meilläkin kerrankin tilanne, että mitään ei tarvita lisää. Pitäisi käydä läpi tuo mun "romukaappi", jossa on kaikki askartelujutut. Siinä olisikin hommaa tälle päivälle :)
  Löhöilytuoli tuonne tilaan kyllä kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä minulla on myös tuo romukaapin (=askrtelutarvikkeita) järjestely vähän vaiheessa. Mitään ei voi heittää pois, jos sattuu vaikka tarvitsemaan. Minulla on joku outo tyhjien laatikoiden säilömisvimma. Olen joskus suunnitellut ilmeisesti päällystäväni ne...joskus...;)
   Kalustehankintani taitaa siirtyä hamaan tulevaisuuteen...
   Oikein mukavaa loppiaisen viettoa sinne!

   Poista
 5. Ihana kun jokin tavara löytää uuden kodin, käyttötarkoituksen. Pääsee hankkimaan kotiin jotain uutta. Mukavaa loppiaista ja huomenna jatkuukin arki (koulut)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tilanne vähän muuttui ja nyt olen vähän aikaa ilman mitään uusia hankintoja. Vuodesohvaa ei ole käytetty viiteen vuoteen kuin ihan muutaman kerran. Se vei huoneessa tilaa, eikä sillä ollut siksi oikein funktiota. Nyt olen vähän aikaa ilman ja mietin mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Huomenna alkaa taas arki...ja hyvä niin. Loppiaisen kunniaksi oltiin isännän kanssa elokuvissa...Mukavaa loppu viikkoa!

   Poista