perjantai 22. tammikuuta 2016

Päivänvalossa


Nyt jo huomaa, että eletään valoisampaa aikaa. Pitkän pimeän tauon jälkeen on ollut mukava kuvat täällä sisällä ihan päivänvalossa ilman keinovalaistusta.. Napsin kuvia ihan huvikseni pojan huoneesta...






Pojan tapetti on tuntunut edelleen hyvältä valinnalta.
Hänen huoneensa on ainut, jossa on edes hieman räväkämmin väriä.
Minä tykkään.
 
 




Ostin nuo siniset tyynynpäälliset edullisesti alennusmyynneistä.
Edelliset tyynyt olivat myös siniset, nämä ehkä aavistuksen verran kirkkaamman väriset.
Luonnossa nuo tyynyt eivät ole ihan noin kirkkaat miltä kuvissa näyttää.
 
 
 




Pojan huoneeseen ostettiin viime vuoden lopulla uusi matto valkoisen karvalankamaton tilalle ja nyt siellä on (sinistä) väriä sopivasti. Ajattelin joskus vielä laittaa tuohon sängyn yläpuolelle kaappirivistön, mutta toistaiseksi seinä saa olla vielä tyhjänä
 
 
 
 
 
 

Meillä ei tuo poika enää kauheasti leiki leluilla ja siksi huonekin pysyy jo suhteellisen siistinä.
Kavereitten kanssa röhnötetään joko sängyllä tai sitten pelataan pleikkaria lattialla.
Niin ne ajat (ja tarpeet) muuttuvat.



 
Näiden sisustuskuvien siivittämän valmistaudun huomiseen Kuutio-tehtäväni esittelyyn. Materiaali on kutakuinkin valmis. Osasta kuvia puuttuu vielä nimikesivut ja se olisi sitä myöden selvä. Lähden tästä hakemaan vauhtia pihalta lumitöiden merkeissä. Huominen päivä menee siis Turussa, joten voi olla, etten ehdi laittamaan tänne mitään postausta. Pitäkäähän minulle peukkuja!
 
 

 
 
 



14 kommenttia:

  1. Pirteän näköinen tapetti ja sopii huoneeseen!
    Pidän sulle peukkuja ja hyvin kaikki sujuu Kuutio-tehtävän kanssa - usko pois :)
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Tuo tapetti oli kyllä nappi valinta.
    Ihanan valoisalta huone näyttää.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin aluksi, tuleeko huoneesta levoton, mutta se antaa just sopivasti väriä huoneeseen. Onneksi uskalsin laittaa tapetin, nyt ei kaduta yhtään.
      Ja oikein rentouttavaa viikonloppua sinulle! Nautitaan näistä talvisista keleistä!

      Poista
  3. Ihana tuo tapetti tosiaan, hyvä valinta ❤️ Tuttua ettei lapset enää leiki vaan istuvat sängyllä ja pelaavat tai muuten vaan höpöttelevät keskenään, näin täälläkin :) Hyvää viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on sellainen välikausi menossa. Legot yms. ovat vielä huoneessa (säilytyksessä), mutta niillä ei enää oikeastaan leikitä...kunhan keräävät vain pölyä. Täytyy jossain vaiheessa pistää nekin sukulaisille kierrätykseen...;)
      Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  4. Meillä alkoi vanhimmanlapsen huoneen remontti tällä viikolla. Tai, oikeastaan suunnittelu ja tarvikkeiden hankinta. Varsinaiseen työhön emme vielä ole päässet. Ja, juurikin tuosta samaisesta syystä, enää ei leikitä. Lisää jatkossa blogini puolella :)
    Ja, tsemppiä huomiseen, menee varmasti hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun täytyy laittaa ehdottomasti kuvia blogiisi. Meidän pojan remontti meni todella pienellä budjetilla, sillä kalusteet pysyivät (vielä) samoina. Jossain vaiheessa täytyy hankkia 120 cm leveä sänky, mutta se ei ollut just nyt ajankohtaista. Mukavia remonttihetkiä ja kiitos tsempeistä!

      Poista
  5. Mahtava tapetti! Tuntuu jotenkin haikealta, kun tytär hylkäsi lelut ja ihan kaikki, lapsuuden loppu. <3 Aivan mahtavaa kun on valoisaa, taas jaksaa ihan eri tavalla. :)

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se on vain hyväksyä, että nuo lapset kasvavat...ja vielä kovaa vauhtia. Täälläkin on aina välillä vähän haikeaa, kun ajattelen niitä lapsuusaikoja. Nautin kyllä tästäkin elämäntilanteesta, mutta jotenkin tämä ajankulku on vain niin väistämätöntä...kohta huristellaan jo mopolla...jos äiti antaa luvan :)

      Poista
  6. Voi ihanuus, mitä kuvia edellisessä postauksessa onkaan♥
    Hih, hetken luulin, että teille on hankittu koira:D
    Tsemppiä tehtävään tekemiseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommenteista...juu, ei koiraa sentään ole (vielä) hankittu :)Täällä tokeennun eilisestä opiskelupäivästä ja virittelen jo uusia tehtäviä. Näihin tehtäviin ei paljon tarvitse ylimääräistä tsemppiä, sillä näitä tekee niin mielellään...Mukavaa viikonloppua ja nautitaan talvisesta kelistä!

      Poista
  7. Meillä on alkamassa myös nuorison huoneiden päivitys. Lukiolainen toivoo tilaa taulujen maalaamiseen ja luksusta tekstiileihin. Vitosluokkalainen haluaa eroon tähtitapetista ja moderninpaa kokonaisuutta. Värikarttaa pohditaan vielä porukalla. Mukavaa, pääsen taas remppaamaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Remppaaminen on kyllä mukavaa ja erityisesti sen suunnittelu. Meillä toteutettiin tämä yhden seinän osalta, mutta muutos on ihan huokea. Huoneesta tuli kerta heitolla jo koululaisen huone. Tämä äiti saa vielä aika vapaasti touhuta ja häärätä tuolla pojan huoneessa, vaikka mielipidettä häneltä kysynkin. Mukavia remppahetkiä teille!

      Poista