tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kuivahko tapaus?Minulla on ollut koko ikäni taipumus kuivaan ihoon. Erityisesti talvella kuivan ihon kanssa on ollut välillä ongelmaa. Eikä joka päiväinen saunominenkaan tee tälle ihotyypille hyvää. Pojan käydessä parturissa, hoksasin kysäistä jotain apua kuivalle ja kutisevalle päänahalle.

Ensin olin ostamassa vain shampoota, mutta päätin ostaa ja kokeilla myös hoitogeeliä.
  
 
Kokeillaan nyt näiden kanssa ja eletään toivossa, että jatkossa olisin vähemmän kuiva tapaus.
 
 
 

Olen muutenkin menossa tässä kuussa vielä oikein ihotautilääkärille. Talvikuivuudesta ja ihokarvojen höyläämisestä johtuen olen raapinut sääreni suhteellisen kamalaan kuntoon, eikä oikein kotikonstitkaan tunnu tepsivän. Nyt sain itseäni niskasta kiinni ja soitettua ajan oikein lääkärille.

Meikäläisen pitäisi opetella juomaan päivittäin enemmän vettä, jolloin iho ei välttämättä kuivisi näin paljon. Tunnustan myös, että ihon rasvaamisessa voisin olla tunnollisempi. Parannettavaa siis löytyy.

Todettakoon tähän loppuun kuitenkin, että tämän naisen kuiville jutuille ei enää mitkään konstit auta...se on jo toivotonta!Kohta suuntaan matkani jäähallille. Pojalla alkoi tänään neljän päivän jääkiekkoleiri ja käyn hallilla vähän auttamassa poikia luistinten ja varusteiden kanssa. Päivän ohjelmasta riippuen ehdin toimittamaan omia asioita eli tämä loppu viikko menee enemmän ja vähemmän koti-jäähalli-koti -akselilla... vaihteeksi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti