torstai 19. kesäkuuta 2014

Laatikkoleikki

 
Kesälomalla olen ryhdistäytynyt (ainakin hiukan) näissä kotiprojekteissani. Tilasin joskus kevättalvella sisutuspuuskassani IKEAsta tavaraa. Iso pahvilaatikko on odottanut kauan aikaa purkamatta miehen työhuonessa. Nyt oli aika vihdoin tarttua toimeen.
 
 
 
 


Laatikossa oli neljän seinähyllykön (vai laatikon?) verran tavaraa. Levitin sisällön yksi kerrallaan eteisen lattialle ja ryhdyin hommiin...
 
 
 
 


Kokoaminen oli todella helppoa. Ohjeet olivat IKEAmaisen selkeät eikä tässä tarvittu poppaskonsteja eikä erikoistyökaluja...eikä miespuolista apuakaan. Vielä.
 
 
 
Poikakin ihmetteli, kun noin tunnin puuhastelun jälkeen olin saanut kokoamisurakkani päätökseen. Lattialla oli neljä seinähyllyä ja iso kasa pakkausroskaa.
 
 Tarvitsin miehistä apua vasta siinä vaiheessa, kun näihin piti porata pienet reiät ja kiinnittää vielä seinään. Yhteistyöllä saimme kiinnitettyä hyllyköt/laatikot seinälle ja ihan tarkoituksella asettelimme kaikki vähän erille tasolle. Aina ei tarvitse olla niin symmetristä!
 

 
 
 

 
Lopuksi järjestelin isoimpia LEGO-härveleitä esille ja olin varsin tyytyväinen, kun jo pitkään vaiheessa ollut sistusprojekti oli saatu päätökseen.
 On näistä kylmistä kesäkeleistä se hyöty, että nyt malttaa puuhastella täällä sisätiloissa. Silti toivoisin, että lämpimät kelit alkaisivat vähitellen. Täällä hahmotellaan myös juhannuksen viettoa. Mies lähti käymään työn puolesta vielä tänään Helsingissä ja minä ajattelin tehdä pienimuotoisen juhannussiivouksen (= imuroinnin) täällä kotona.

Pojan huoneesta on tulossa seuraavaksi vähän laajempi postaus, sillä muutoksen tuulet pääsivät puhaltamaan siellä kuluneella viikolla. Ei kuitenkaan tapetointia, vaan ihan perinteistä kalusteiden siirtämistä. Olkaapa "langoilla".

Ja nyt imurin varteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti