tiistai 24. kesäkuuta 2014

Uudet ulkoportaat...vihdoinkin!

 
 
Kesäkuun sää ei ole houkutellut allekirjoittanut pihahommiin. Kesäkukkien istutus jämähti alkutekijöihin, eikä terassikalusteiden maalausprojekti ole edes alkanut. Onneksi ulkotiloissa on sentään jotain edistystä tapahtunut. 
 
  
 
Jälleen muutaman vuoden projekti on saatu päätökseen. Nimittäin meidän uudet ulkoportaat. Taisin mainita näiden valmistumisesta jo aikoja sitten, mutta tämä projekti vähän "venahti", osittain meistä riippumattomista syistä.
 
 
 


Alunperin ulkoportaiden piti valmistua samoihin aikoihin talon laajennuksemme kanssa, mutta jostain syystä tämä asia ei vain edennyt toteutuksen asteelle. Näitä kävi yksi jos toinenkin (asinatuntija?) suunnittelemassa, mutta mitään ei oikein tapahtunut.
 
 
 
 Laatat saatiin hankittua (toiveikkaana) jo viime kesänä, mutta talvi ehti tulla ensin ennen portaiden tekijää. Homma siirtyi jälleen eteenpäin...
 
 
 
 

 
Tänä keväänä mies herätteli jälleen projektia eloon ja lomareisuumme aikana nämä piti olla jo tehtynä. Ei ollut vieläkään.
Homma venyi vielä vähän kesäkuun puolelle ja laatakin loppuivat kesken, mutta nyt ne on valmiit ja ovatkin todella tyylikkäät, ainakin meidän mielestämme. Alkuperäiset, rumat betoniportaat jäivät siis alle ja laattamies teki isoista laatoista uuden pinnan. Kyllä meidän nyt kelpaa.

Vihdoinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti