sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Tarttis vissiin tehdä jotain...


Täällä on kesäloma vihdoinkin alkanut ja nyt voi suunnata katseet (ja tarmon) tänne kotinurkkiin, sekä sisällä että ulkona...


Meidän taloudessa on kaksi työhuonetta. Isännälle oma ja minä saan olla yhdistetyssä vieras-työhuoneessa. Tälläiseen ratkaisuun olemme joutuneet pakottavista syistä...ja perhesovun säilyttämiseksi. 
 
Syy on tässä. Vaikka Lundian pöytä on isohko, me emme mahdu olemaan saman pöydän ääressä.
 
 
 
Mies osaa levittää paperinsa suloisesti ympäri huonetta ja tälläinen epäjärjestys taas ahditaa minua. Minä harrastan enemmänkin paperin kasaamista. Luonne-eroko?
 
 
 


 
Viimeisen remontin yhteydessä uudistimme hieman kalusteita. Aikaisemmin tässä seinustalla oli Lundian kirjahyllyt, nyt siinä on kevyemmät mappikaapit. Ja onhan täälläkin näitä metsästysmuistoja seinällä...niinpä niin.
 
 
 
 
 
 
Tämä huone on jäänyt kaikessa tohinassa viimeistelemättä. Olen ideoinut, että Lundian pöytää voisi hieman tuunata. Laatikon etusarjat ja mahdollisesti pöydän kannen voisi maalata valkoiseksi muiden osien jäädessä puun väriseksi eli ei maalaisikaan kaikkea valkoiseksi. Ja kyllä tässä huoneessa tarttis vissiin jotain muutakin tehdä...
 
 
 
Lisää siis hommia kesälomaksi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti