tiistai 3. kesäkuuta 2014

Raitaa


Tuo mies osaa yllättää aina silloin, kun sitä vähiten odottaa.Tässä eräänä päivänä hän toi työreissultaan minullekin "tuliaisen".
 
 
 
Minä sain tälläisen raidallisen kesäkassin ja otin sen tietenkin heti käyttööni.
 
 
 Kassi (vai laukku) on juuri sopivan kokoinen. Se ei ole liian iso, mutta ei myöskän liian pieni. Sinne mahtuu sopivasti isohko kalenterini ja muuta pikku sälää, joita kannan uskollisesti mukanani.
 Kassissa ei ole pitkää olkahihnaa lainkaan eli se kulkee näppärästi olkapäällä, mutta lähellä kainaloa. Tälläistä minulla ei olekaan. Enkä muutenkaan erityisemmin ostele laukkuja tai kasseja.
 
 
 
Raidallisena tämä kiinnitti tietenkin myös mieheni huomioni. Muistuttaahan se raidallisena seepraa.
 
Nimettäköön tämä siis SEEPRA- kassiksi!
 
 
 
 
Ja tähän loppuun aiheeseen liittyvä pieni loppukevennys elävästä elämästä:
 
Sanotaanhan, että naisen kassissa/laukussa voi olla mitä vaan, mutta se kaikki on tarpeellista. Tässä muutama vuosi sitten lähdin töistä ja kävin vielä moikkaamassa työkavereita kahvihuoneessa. Siinä keskustellessani aloin kaivaa kassini sisältöä ja ensimmäisenä kassista otin esille...VOHVELIRAUDAN!!! Kyllähän sellainen jokaisen naisen kassissa täytyy olla... :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. No mutta! Kyllä ne miehet välillä osaa yllättää! :)
  Jokos muka ootte palanneet reissulta? Kuulemma siellä oli vähän sateista ainakin viikonloppuna Kreetalla?
  Kai siitäkin sitten kirjoittelet jotain reissukuulumisia?
  - Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään palattiin reissulta ja blogiin tulossa postausta reissusta. Kelit olivat vähän laidasta laitaan, mutta hyvä reissu. Siitä lisää blogissani...

   Poista