sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

YöreissussaLähdimme eilen aamupäivälle yhdeksi yöksi mökille. Pitkästä aikaa. Porukkamme täydentyi vielä yhdellä pienellä pojanviikarilla.

Lauantainen sää oli tuulinen ja melko kylmä. Onneksi sisällä mökillä tarkeni... ja vähän terassillakin.  Päivä meni mukavasti kaikenlaista touhutessa. Illemmalla nautimme vielä muurinpohjalettuja ja saunoimme oikein kunnolla. Kahdeksan aikoihin alkoi porukkaa tipahdella unten maille, nuorimmasta lähtien. Isäntä seurasi telkkarista jalkapalloa ja Jukolan viestiä yömyöhään... ja heräsi vielä melkein kukonlaulun aikaan katsomaan Jukolan ratkaisut.
 

Yöreissu (ja yövieras) eivät virittäneet sen enempää ylimääräistä ohjelmaa, mutta vähän sentään ehdin sisustaa. Toin Prismasta ostamani lyhdyt mökille tunnelmanluojiksi.
 
 
 
 


Näiden lyhtyjen on tarkoitus mennä jossain vaiheessa terassille, mutta nyt asettelin ne mökin pirttipöydälle odottamaan kauniimpia kelejä...ja elokuun pimeneviä iltoja.
 
 
 
 

Tänään kotiuduimme yöreissultamme ja täällä kaupungissa odotti nurmikon leikkuu ja muutama muu kotihomma. Nyt ne on tehty ja katseet on suunnattu tulevaan (juhannus)viikkoon. Tällä viikolla ei ole suunnitteilla mitään kauhean merkillistä eli jos sitä vaikka lomailisi vähän vähemmällä ohjelmalla.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille tasapuolisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti