perjantai 20. kesäkuuta 2014

Uudistuksia pojan huoneessa

 
Pojan huone koki tällä viikolla vaihteeksi pieniä uudistuksia. Alunperin minun ei pitänyt touhuta täällä mitään, mutta yhtenä kylmänä aamupäivänä ryhdyin siirtämään huonekaluja vain vähän...
 
 
 
 Työpöytä vaihtoi paikkaa huoneen nurkkaan ja sängyn käänsin toisin päin. TV sai pysyä toistaiseksi paikoillaan. Tälläkin pienellä huonekalujen muutoksella huoneeseen tuli vaihtelua. Poika ei muutoksesta juuri "hehkuttanut". On jo niin tottunut näihin...tai sitten tyytyy kohtaloonsa...
 
 
 Koska täällä ei vieläkään ryhdytty tapetoimaan, olen melko surutta naulannut ja ruuvannut sisustusjuttuja seinälle. Miehen avustuksella koulupöydän yläpuolelle tuli kaksi hyllyä. Kaapissa ollut kello sai myös paikan seinältä. Ja pari muutakin juttua lakkasi lojumasta lattialla.
 
 
 
 Pojan sänkyyn vaihdoin uuden päiväpeiton ja lattialle ostin edullisen maton. Vanhat lastenmatot lähtivät pojan suostumuksella "kierrätykseen". Seuraavaksi ostoslistalla olisi muutaman taulukehyksen ostaminen ja (joskus tulsevaisuudessa) uusi sänky.
 
 
 
 


Huone on vieläkin vähän "tilkkutäkkimäinen", mutta menettelee. Nuo laatikot/hyllyt seinällä näyttävät minun mielestäni oikein kivoilta.
 
 


Pojan huoneen uudelleejärjestely ei todellakaan ollut tekemättömien töiden TOP 10-listalla, mutta tulipahan tämä tehtyä vähän ekstrana. Poika jo tiedusteli, kuinka kauan tämä järjestely on voimassa - sitä ei taida tietää kukaan. Seuraavaa inspiraatiokohtausta siis odotellaan.


Täällä siirrytään kohta juhannuksen viettoon, joten toivotan tässä vaiheessa jo kaikille... oikein leppoista juhannusta!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti