perjantai 27. joulukuuta 2013

Asetelma


Joulunpyhät ovat tällä erää vietetty ja nyt lomaillaan koko perheen voimin. Tänään kulutettiin aikaa kaupungilla ja käytiin lopuksi perinteisesti pizzalla. Siihen loppui jouluruokien syöminen.


Meillä kotona joulukoristeet ja kuusi ovat vielä saaneet pysyä paikoillaan, mutta luulenpa, etteivät ne enää uutta vuotta näe. Joulukoristeita ei paljoa esillä ollutkaan, mutta ne vähäisetkin saavat kohta lähteä. Valosarjat taitavat olla ainoat, jotka saavat jäädä paikoilleen luomaan tunnelmaa. Tätä pimeyttä kun näyttää vain jatkuvan eikä lumentulosta (talvesta) ole tietoakaan.


Joulun alla innostuin tekemään pienen "napostelupisteen" senkin päälle, josta tulikin jonkinlainen asetelma.

"Hopealautanen" on tullut perintönä isännän puolelta. Ensin kokeilin tehdä asetelmaa pyöreälle tarjottimelle, mutta jotenkin tämä suorakaiteenmuotoinen tuntui paremmalta.
 


Tuo sarvipään (peuran) sain pikkujouluna lahjaksi ja napostelukipot ovat normaaleja käyttöastioita kaapeista. Joulupukki on jostain aikoinaan tullut koriste, jonka ajattelin hyödyntää tässä asetelmassa. Ajatuksena oli laittaa vielä sokeria tai suolaa lumeksi, mutta toteuttamatta jäi.
 
 
 
 


Asetelma on saanut olla koko joulunajan ihan rauhassa. Kipoissa ei ole oikeastaan kukaan käynyt napostelemassa, mutta näyttääpähän ainakin kivalta...
 
 
 
Tämä asetelmä jäi kaikessa kiiressä ja tohinassa vähän "tekele-asteelle", mutta jos vaikka joskus innostuisi tekemään vähän hienommankin. Vaikka sitten ensi jouluna... 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti