sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Jouluturnaus


Pieni varoituksen sana tähän alkuun. Jos jääkiekko ei kiinnosta pätkääkään, kannattaa ohittaa tämä postaus saman tien. Luvassa paljon kuvia kyseisestä lajista. Pitemmittä puheitta asiaan.

Tämän syksyn jääkiekkokausi huipentui jouluturnaukseen, joka pidettiin oikein isolla hallilla, siis siellä missä sitä  Liigaakin pelataan...





Tapahtumassa pelasi koko Kortteli-liigan porukka (06- ja 07- syntyneet), 05-syntyneiden joukkueet ja vielä turnaukseen oli kutsuttu joukkueita lähikunnista...eli ilmassa oli suuren urheilutapahtuman tuntua.







Päivän aikana joukkueet pelasivat 3-4 peliä ja pukuhuoneessa käytiin ennen peliä läpi taktiikkaa oikein fläppitaululla...
 




Isossa hallissa oli myös kiva tunnelma. Pelien välissä soi musiikki ja pelaajien nimet kuulutettiin aina pelin alussa.
 
 



 
Turnauksen aikana oli yhteisruokailu hallilla. Meitä vanhempia oli muutamia huoltamassa, että kaikki saivat tankattua itsensä.
 





Pelien välissä ehti seuraamaan muidenkin pelejä ja asitia jääkiekkotunnelmaa.




 
Ja koska pelattiin isossa hallissa, tultiin peliareenalle samasta oviaukosta, mistä ne isot pelaajatkin tulevat. Mahtoi olla hieno tunne istua vaihtopenkillä ja pelata kunnon hallissa.






Voittotuuletukset  olivat tietenkin isompien esimerkin mukaiset...:)






Tänään pojilla kulki peli hyvin. Kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tasapeli! Ja meidän jääkiekkopoikamme teki jokaisessa pelissä yhden maalin. Tämä kuva on ensimmäisestä voitetusta pelistä, loppukokoontumisesta ja kannustushuudoista.




Kiva päivä ja kiva tapahtuma. Tänään ei oikein muuta ole ehtinyt tekemäänkään. Aamupäivällä ennen turnauksen alkua ehdimme vähän järjestelemään miehen "lataamoa" (= alakerran askarteluhuonetta) ja loppupäivä menikin hallilla. Tänään tiedossa vielä saunomista, iltapalaa ja valmistautumista viimeisen työ-/kouluviikon alkuun. Joululoma on taas lähempänä kuin koskaan aikaisemmin...



Ja se olisi jo kolmas adventti, että sillä lailla joo...
 
 
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti