tiistai 3. joulukuuta 2013

Jouluinen taimimyymälä


Kävin viikonloppuna ihastelemassa joulun tunnelmaa paikallisessa taimimyymälässä. Viime keväänä aloitettu remonttu alkoi olla jo loppusuoralla. Miljöö on mielestäni onnistunut; hieman englantilaistyyppinen. Luonnon valo pääsee lasikaton kautta hienosti kasvihuonetyyppisiin myymälätiloihin. Todellakin tutustumisen arvoinen kohde...


Tilaa ja avaruutta tässä myymälässä on kivasti ja tällä on mukava asioida säällä kuin säällä. Sesongin mukaisesti joka puolella oli hyvin jouluisia kukkia ja asetelmia. Minä innostuin ottamaan kuvia vähän joka paikasta, joten kuvien määrä on tänään melkoinen.
 
 
Lisää kukkia ja iso huonekuusi, jota minä hain ihan "pöytämallisena"..eikä ollut. Jouduin tyytymään sypresseihin.
 
 
 Monilla pöydillä oli taidokkaasti tehtyjä asetelmia. Mielenkintoinen kombinaatio oli minipalmun ja joulukukkien yhdistelmä. Joka vuosi täytyy ilmeisesti kehitellä jotain uutta.
 
 
 Erään huoneen perukalla oli koristeltuna iso kuusi ja sen kaverina piano. Täällähän voisi järjestää vaikka pienimuotoisen joulukonsertin.


Kukkien ja taimien lisäksi täällä myydään kaikenlaista sisustustavaraa ja joulukoristeita.
 
 
Ja ihania ruukkuja ja lyhtyjä.
 
 


 
Myymälässä on hyödynnetty tavaroiden esillepanossa myös esim. vanhoja helloja ja bongasin minä jonkun mankelin tapaisen vekottimenkin. Kiva idea!
 
 
 Ja lisää jouluista lahjatavaraa.Sain kuin sainkin pidettyä itseni kurissa, enkä ostanut mitään ylimääräistä.
 
 
Kauniita asetelmia oli joka lähtöön ja makuun.


Tässä vielä kuva kauniista asetelmasta. Tälläisen voisin kelpuuttaa kotiinkin.
 
 
 
Tällä viikolla postaustahtini on ollut ihan kiitettävä. Huomenna aikataulu on sen verran kiireistä, etten taida ehtiä näille "langoille". Viime vuonna sain kirjoitettua tasan 200 postausta ja näyttää siltä, että tänä vuonna tuo raja menee rikki.
 
 
Huomasin myös, että lukijoitakin on kirjottautunut muutama uusi. Olisi ihan kiva, jos tänne kirjautuisi enemmänkin porukkaa. Lukijoita on käynyt sivuillani jo paljon...eikä kaikki voi olla edes minun sukulaisiani.
 
 
Minulla on vielä lisää kuvia tästä postaamastani paikasta, mutta tänään säästän teitä saamasta kuvaähkyä...ellei tullut jo. Täällä viikko on mennyt suhteellisen leppoisasti. Töissä ei kummoistakaan kiirettä eikä kotonakaan ole mahdottomasti "aikataulumenoja"...kunnes taas koitaa viikonloppu.
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti