torstai 5. joulukuuta 2013

Vielä vähän kuvia


...jouluisesta taimimyymälästä...
Tässä paikassa kuvattavaa löytyi, katsoi mihin suuntaan hyvänsä.Jotkut asetelmat olivat minusta kekseliäästi hieman erilaisia. Vähän totutusta poikkeavaa. Eihän aina tarvitse olla joulutähteä tai sypressiä.
 
 
 
 

 
Kuten jo aikaisemmin kerroin, näitä vanhoja esineitä on myös käytetty kekseliäästi tavaroiden esillepanossa.
 

Jouluasetelmia, jouluasetelmia ja jouluasetelmia. Jälleen erilaisia.
 
 
 
 


 
Täällä myydään myös paljon muutakin kuin mitä perinteisessä taimimyymälöissä on ehkä totuttu näkemään.
 
 
 Kauniita lahjatavaroita oli aseteltu eri puolille myymälää. Valitettavasti kuvat ovat jääneet (kiitos keinovalistuksen) keltaiseksi. Tässä osassa rakennusta ei ollut lasikattoa, joten luononvaloa ei voinut hyödyntää.
 
 
 


Ja lisää kaunista katseltavaa...Todella hieno ja paikallisen mittapuun mukaan myös hieman erilainen paikka...ja sinne on kuulemma tullut tällä viikolla lisää tavaraa ja leikkokukkapuoli (= kukkakauppa) on entisestään laajentunut. Täytyypä vielä ehtiä käymään kerran ennen joulua.
 
 
 
 
Tämä viikkoon ollut työn puolesta "tynkäviikko". Tänään on oltu himpun verran isänmaalisia ja hehkutettu etukäteen Suomen itsenäisyyspäivää. Eikä meillä koulussa voinut päivää viettää ilman Finlandian soittamista...ja herkistymistä.
 
Nyt nautiskelaan lyhyestä lomasta. Huomiseksi tiedossa ainakin piparien leipomista, hieman juhlavampaa syömistä ja linnan juhlien ...eiku itsenäisyyspäivä-juhlien katsomista TV:stä. Viikonloppuna on juhlimista tiedossa enemmänkin. Sen lisäksi pojan jääkiekko säätää jälleen aikataulujamme. Lisänä lauantaina on "viralliset kuvaukset".
 
Meillä on alkanut myös ulkokenttäkausi, sillä tekojäärata on aukaistu tänään Siellä meidän miespuoliset kävivät jo luistelemassa ja näillä näkymin talvikauden aktiviteeteista ei ole enää pulaa; joko pelataan hallissa tai vapaa-aikana tekojäällä. Jompi kumpi tai molemmat vanhemmat on tietenkin "valjastettu" tähän hommaan, luultavasti vielä muutamaksi (10) vuodeksi. Mitä sitä nyt ei lapsensa eteen tekisi..?!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti