torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu kuvina (osa 2)


Tämän postauksen kuvat piti tulla ulos myös kuvakollaasimuodossa, mutta ne pääsivät livahtamaan tänne ihan isoina kuvina. Nämä kuvat ovat eiliseltä joulupäivältä...


Poika ihmettelee, miten joulupukki tiesi tuoda hänelle pleikkarin. Tämä lahja oli toiveiden täyttymys!

Lähdimme aamulla luistelemaan tekojäälle. Isäntä ja poika menivät autolla ja minä meni kävellen perässä. Taivaalta tihutteli hieman vettä, mutta se ei tahtia haitannut. Sää oli koko päivän harmaa (kuvissa sininen) ja sateinen.
 


Tekojäärata oli ohuen vesikannen peitossa. Olimme ainoat luistelijat aamujäällä. Kun teimme lähtöä, sinne tuli muutama isä poikineen luistelemaan. Ei ihan parhaat luistelukelit!
 
 
 


 
Ja pääsinhän minäkin näyttämään luistelutaitojani. Näytin pojille, miten tehdään "Marjaleenat" (= eräs askelkuviosarja) ja piruetit... ja heillä oli hauskaa.
 
 
 
 


Äiti ja poika ikuistettuna luistinradalla
 
 
 Paluumatkalla otin vielä näitä talvisia kuvia. Tämän postauksen kuvat onkin otettu ihan pikku pokkarilla. Se on helpompi sujauttaa taskuun ja näiden kuvien laatu on ihan ok.
 
 
 
 
Meillä joulun vietto jatkuu edelleen rennosti. Veljenpoika tuli yökylään ja tuolla pojat köllöttelevä siskonpedillä ja katsovat TV:tä. Mies lähti perinteiseen Tapaninpäivä-jahtiin saaristoon, kun ei noita jäitä näytä tulevan. 
 
Minä ajattelin nautiskella joulusta vielä vähän ja olla tekemättä yhtikäs mitään. Joulu saa olla meillä vielä muutaman päivän, mutta vähitellen alan siirtämään koristeita pahvilaatikoihin odottamaan seuraavaa joulua. Ja tänne on tulossa näillä näkymin vielä muutama jouluaiheinen postaus. Mies jo eilen hehkutti helpottuneena, että tämä joulu on onneksi kohta jo ohi, kun taas minä kaihoisati huokailen, että tässäkö tämä taas oli.
 
 
Taidanpa tästä mennä laittamaan pojille aamupalaa ja jos saisi tänään vielä vaikka jonkinlaiset vaatteet päälle...
 
 

2 kommenttia:

  1. Tapania mukavaa! Mukavalta ja lämpöiseltä teidän joulutunnelma näyttää. Ilmat ovat olleet täälläkinpäin Suomea samainlaisia - sateisen söhröistä. Tänään ei satanut ja oli ihanaa käydä pitkällä kinkunsulatttelukävelyllä. Vinkkasin muuten Norjan suuntaan blogistasi, erityisesti tuosta Goto postauksestasi. Jatkakaa ihania lomapäiviä ilman ajatustakaan työasioista! Jolhe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai ihan reissunpäältäkin käydään tätä lukemassa. Olipa kiva, kun vinkkasit sille "Norjalaiselle"...meillä lomailu jatkuu koko perheen voimin eikä todellakaan mietitä työasioita, vaan otetaan rennosti päivä kerrallaan. Terkut sinnepäin kans ja nauttikaa te lomasta yhsessä( ja kahdestaan). palaillaan astialle, kun olette taas kotimaisemissa...jos ehtis vielä vaikka näkemään... T: Salhe :)

      Poista