maanantai 30. joulukuuta 2013

Tulevan vuoden/kevään sisutusmietintöjä


Vuosi ei ole vielä vaihtunut, mutta katseet alkavat suuntautua jo uuteen vuoteen. Sisustusajatukset harhailevat jo tulevassa keväässä. Viime vuonna alkoi lehdissä näkyä kuvia marokkolaiseta sisustustyylistä ja myös kupari "uusvanhana" metallivärinä alkoi taas kiinnostaa sisustajia. Tämän postauksen kuvat eivät ole meiltä kotoa vaan ihan lainattua kuvamaterilia netistä. Kuvia olen hieman muokkailut, etteivät ne ole aivan suoria kopioita kuitenkaan...

 
 Näitä Poufeja alkaa olla vähän joka taloudessa, mutta näitä ei tulla näkemään meillä. En ole oikein koskaan ollut ihastunut näihin; en silloin joskus kauan, kauan sitten (70-luvulla?), enkä nytkään. Sopivat kyllä moneen kotiin ja näyttävät kauniilta, mutta "not my style".

 Tämä kuva on kaunis (lainattu sisustulehdestä), mutta ehkä tuo on vain liian "kruusatttua...tai eksoottista muuten vaan. Ei, ei ja vielä kerran ei.


 
 
 
 
Toinen mitä ei meillä tulla näkemään sisutuksessa on kuparin sävy.  Tämäkin kuva on lainattu jostain sisustuslehdestä ja kuvan laatu on siksi vähän huono, mutta olkoon vaikkaa virikekuvana jollekin toiselle.
 
 
Olen ilmeisesti niin vannoutunut hopean (ja teräksen) kannattaja, että kaikki kultaiset ja kupariset asiat/esinneet jäävät minulta kyllä hankkimatta. Oli muodissa tai ei. Sisutuksemme tulee jatkumaan todennäköisimmin meille hyväksi havaitulla linjalla; harmaata ja valkoista sekä hieman tehosteena (!) mustaa. Vielä ei tämä värimaailma kyllästytä.
 
Sykyllä innostui keltaisesta väristä ja tätä tullaan varmasti näkemään meillä pieninä annoksina siellä täällä. Ostin viime syksynä uudet tyynynpääliset sohvalle ja ne saavat odottaa kaapissa vielä keväisempiä kelejä. Tyylimuutosta ei tulla myöskään näkemään, mutta jos jotain pientä kivaa kehittelisi näihin kotinurkkiimme. Meillä tämä koti alkaa olla pintapuolisin ns.valmis, mutta aina täältä löytyy pientä "fiksaamista" ja säätämistä.
 
Näillä ajatuksilla eteenpäin kohti uutta vuotta ja kevättä! Vaikka voisi se talvikin ensin tulla kunnolla.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti