lauantai 28. joulukuuta 2013

Kuvia olohuoneesta


Olkoon tämä viimeinen jouluisampi kuvasarja kodistamme. Otsikosta voi päätellä, että kuvat ovat olohuoneestamme ja sen vähäisestä joulusistustuksesta.

Nojatuoli siirtyi kuusen tieltä TV:n toiselta puolelta. Nyt se toimii enemmänkin lukunurkkauksena.
 
  
Kuten kuvista voi päätellä koristelu oli tänä(kin) vuonna hyvin maltillinen. Meillä joulun väri on vuodesta toiseen ollut tumman punainen ja sitä ei tarvitse jatkossakaan muuttaa. Väri sointuu hyvin vallitsevan harmaan kanssa.
 
 
 
 Jouluskuusemme on harvaoksainen, mutta on oikea metsäkuusi, ei siis ns. kasvatettu kuusi. Miehen omin pikkukätösin sahaama ja kotiin tuotu joulupuu. Paikkansa se sai kulmaikkunan kohdalta.
 
 
 
 Tämä kuva on otettu ylempää ruokahuoneen puolelta ja tässä kuvassa huomaa, että tila/ikkunat kaipaisivat verhoja. Olen nyt runsaan vuoden pohtinut ongelmaa ja tilanne on pysynyt muuttumattomana. Liian isoja asioita meikäläiselle päätettäväksi.
 
 
Tänä vuonna kotimme jouluväri oli siis perinteinen tumman punainen. Muutamilla tonttukoristeilla, kynttilöillä ja joulukukilla kotimme pukeutui hetkeksi juhlaan.
 
 
 
 
Tänään suurin osa joulukoristeista saa luvan siirtyä säilytykseen. Kukat ja joulukuusi saa vielä jäädä paikoilleen, mutta muuten siivoan joulun pois. Tänään on joulun jälkeinen ensimmäinen siivouspäivä (ja mies metsästämässä). Pesukone pesee jo pyykkiä ja kohta minä tartun imurinvarteen. Olohuoneessa oleva nykyinen järjestys sai minussa heräämään jälleen pienen sisustusinspiksen, mutta ehkä tämä kohtaus menee kohta ohi. Katsotaan kuinka tässä vielä käy...
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti