torstai 12. joulukuuta 2013

Verukkeita

Tämä vuosi alkaa työn puolesta olemaan kohta ns. pulkassa, Vielä pitäisi löytyä jonkinmoinen "energiapläjäys" oppilaiden arviointiin eli todistusten kirjoittamiseen. Ensi viikolla olisi vielä koulun puurojuhlat, jossa olen luvannut säestää pianolla (KÄÄK!)...ja se olisi sitten melkeinpä siinä.

 
Tänään on sellainen päivä, ettei tämä arviointi/ kirjoitushomma oikein kiinnosta. Tosin ei se kiinnosta mikään muukaan päivä, on meinaan sen verran epämieluista ja mielelläni siirtäisin urakkaa aina eteenpäin. Olen oikein mestari tässä asiassa. Minkä voisin tehdä tänään, niin teen sen vasta huomenna. Niinpä. 
Meidän perheen miehet tekevätä lähtöä tekojäälle ja minulla olisi oikein hyvä aikaa tarttua toimeen. Jos olisin oikein tehokas, niin voisin tänään saada kirjoitettua ainakin kaksi todistusta. Siis jos!
 
 
 
 

 
Taidan kuitenkin käydä ensin kaupassa ja sen jälkeen voisin istua uudemman kerran tämän koneen ääreen. Ellen sitä ennen ole keksinyt jo jotain uutta veruketta tai tekosyytä... ;)
 
 
Pientä tsemppausta nyt tarvittaisiin!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Istu alas,ota työpaperit esille ja pyydä perheeltä 2 tuntia omaa rauhaa ja tee työasiat loppuun (jos ne nyt paris tunnis hoituu). Joskus ne on sinun kuitenkin tehtävä. Silloin tällöin itse kenelläkin joku vähemmän mukava tekeminen odottaa ja odotta,sekä vietävästi harmittaa saamattomuus.Sitten on vain päätettävä,että nyt ja heti.Ja kas kummaa,työ luistaa kuin tanssi ja olo helpottuu. Suo itsellesi urkan jälkeen jotain hyvää palkaksi,suklaata tai hyvät kaffet :) Elikkä tsemppiä sinulle rakas Satu-ihminen<3 .Kohta alkaa joululomakin ! !

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä! Olit aivan oikeassa, ei tuo pari tuntia riitä näihin hommiin, mutta olen kiltisti tarttunut työhön ja nyt on osa jo tehtynä. Enkö omasta mielestäni ole tällä hetkellä edes stresaantunut. Ajankäytön ongelmaa tästä on vain seurannut. Kyllä se tästä vielä. Viimeistää ensi perjantaina voin työn puolesta huokaista helpotuksesta.

    Tuo itsensä palkiteminen kuuluu ehdottomasti asiaan ;) Mukavaa joulunodotusta sinulle ja koko lähisuvulle<3 !

    Terkuin, Satu

    VastaaPoista