tiistai 17. joulukuuta 2013

Pikapäivitys


Asiat alkavat olla meikäläisella työnpuolesta melko hyvällä mallilla. Todistukset ovat valmiita, tämän illan puurojuhlat ovat ohi ja säestäminenkin onnistui suht hyvin. Nyt on olo huojentunut...ehkä vähän tyhjäkin.

 
Muutamaksi päiväksi pitää kasata itsensä vielä "työtaajuudelle". Huomenna olisi jälkikasvun viimeiset viralliset jääkiekkotreenit  ja torstaina vielä pojan joulujuhlat. Siihen tapahtumaan pitääkin varata paketillinen nenäliinoja, varmuuden vuoksi.
 
 
Vähän on joulufiilis tällä hetkellä kadoksissa. Voi olla, että viimeisen viikon "vedot" ovat vaikuttaneet tähän olotilaan ja tämä onneton vuodenaika, joka ei kyllä talvea muistuta pätkääkään. Ehkä se joulufiilis sieltä kuitenkin vielä löytyy, kun saa viikonloppuna alkaa keskittyä jouluun ja valmistella sitä...sillai pienimuotoisesti vain...
 
 

Loppu viikko menee sen verran ohjelmoidusti, että tänne kirjoittaminen siirtyy todennäköisesti viikonloppuun (= LOMAAN!). Launataina odotettavissa ystävien tapaamista ja asioiden päivittämistä (mahdollisesti jopa juoruilua) pitkästä aikaa...voi miten odotankaan sitä!


Palataan "langoille"!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti