maanantai 2. joulukuuta 2013

Vanhoilla mennään...


Olen tainut jo muutamaan otteeseen mainita, etten aio tehdä uusia hankintoja joulukoristepuolella. Täytyy tunnustaa, että kellarissa minulla on ISO pahvilaatikko joulukoristeita, joten eiköhän niillä pärjätä. Joka toinen vuosi - teemalla pärjää oikein hyvin. Eikä käy kukkaron päälle.Olohuoneeseen laitettiin viikonloppuna muovikuusi pikkujoulun kunniaksi ja tämän tähtivalosarjan kiinnitin tunnelman luojaksi roikkumaan ns. kirjahyllyyn. Ensin ajattelin viritellä ne tuohon antiloopin sarviin, mutta hylkäsin ajatuksen melko nopeasti.
 


Tähtivaloista on osa lamppusarjasta jo pimeänä, mutta noin rykelmässä sitä ei edes huomaa. Nämä saivat jatkoaikaa vielä (ainakin) tämän joulun.

 
Näiden valosarjojen kanssa saa olla aika varovainen, ettei koti ala muistuttaa tivolia. Kohtuus on tässäkin asiassa paikallaan.
Joulukuusen siirsin tänään olohuoneesta pienen miehen huoneeseen ja kieltämättä siellä huoneessa alkaa olla melkoista "valoiloittelua". Meillä joulun väritys on pysynyt jo vuosina samana. Kaikissa huoneissa on jotain punaista tehostevärinä, lähinnä tyynynpäälisissä. Koti on muuten joulukoristelultaan hyvinkin maltillinen. Eilen ostamani sypressit tuovat jotain vihreätä/jouluista, mutta muuten mennään vanhoilla...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti