torstai 23. helmikuuta 2012

Aikaansaannoksia

Tänään onkin ollut erityisen hyvä lomapäivä. Talossa on ahkeroitu vähä joka suunnalla ja miehen poraustaitojakin on hyödynnetty muutaman hyllyn verran. Ihanaa, kun tekemättömien töiden lista lyheni edes vähän ja muutama asia (=hylly) lakkasi lojumasta nurkista. Muutenkin päivä on ollut tehokas. On tullut pyykättyä ja siivottua molemmat WC:t ja pukuhuone oikein perusteellisesti.

Tässä kuvakokoelmaa päivä aikaansaannoksista:


Saunan yhteydessä olevasssa toisessa vessassa tuli tehtyä kunnon pesut ja vaihdettua matot lattialle. Mustaa tietenkin. Edellisest matot olivat valkoiset ja pyöreät. Tässä vielä toinen kuva vähän eri kuvakulmasta kuvattuna.


             Pytyn yläpuolelle mä haluaisin jotain. Hyllyn, taulun, koukkuja...jotain!

Makuuhuoneeseen kiinnitettiin hylly...väliaikaiskiinnityksellä...KÄÄKK!!! Ja sitten sijoittelin sinne tauluja ja muutaman muun "pölynkerääjän" (=koriste-esineen).

Keittiön tyhjälle seinälle olen pitkän aikaa miettinyt erillaisia vaihtoehtoja.Tänään päätin, että laitetaan muutama tauluhylly (vaatehuoneesta lojumasta) ja niihin meidän kauneimpia keittokirjoja.                           


Seuraavaksi oli vuorossa ehkä isoin ja vaikein päätös eli yhden antiloopin pään kiinnittäminen olohuoneen seinälle. Kyllä... minä annoin periksi ja isoin/kaunein (?) pää sai kunniapaikan uuden olohuoneen vinolla seinällä.
Sijoittelu oli kieltämättä hankalaa, koska korkeuden määrittäminen oli ongelmallista. Tämä antiloopin pää näkyy niin monesta kulmasta meidän huushollissa ja tämä sijoittelu oli eräänlainen kompromissi. Ehkä hieman ylhäällä olohuoneesta katsottuna, mutta ruokahuoneen puolelta ihan ok. Mutta siellä se nyt sitten  kuitenkin möllöttää. Jospa minunkin silmäni siihen tottuisi...


 


Lähdin vielä iltapäivällä PRISMAan ostamaan villalankoja ja aikaansaannokseksi voi mainita myös sen, että tein siellä erinnäisiä löytöjä. Löysin lapselle lenkkarit (nythän on sellaiset kelit!), pirtsakat pöytätbletit, joista postaan ehkä myöhemmin, itselleni talvisaapikkaat (- 70% !!!), jumppapaidan ja vielä vaikka mitä. Menihän siinä kieltämättä sitä rahaakin, vaikka kuinka yritti ostella maltillisesti.

Tänään pitäisi vielä pakata lapsen kassi valmiiksi ja saada itsensä Latinos-jumppaan. Eikös tässä olisi aikaansaannoksia jo ihan riittävästi tälle päivälle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti