perjantai 24. helmikuuta 2012

Yksin kotona

Aamulla aikaisin mies ja poika starttasivat "etelään" ( siisTurun kautta Viroon) ja minä jäin kotiin ihan yksin!! Tämä onkin ensimmäinen kerta pojan syntymän jälkeen, kun minä olen peräti koko viikonlopun KOTONA aivan yksin...ja on tämä kivaa...ja kummallista.

Kotona en tosin ole tänään ehtinyt olemaan montaakaan tuntia, kun aamupäivän vietin paikallisissa huonekalukaupoissa. Äiti-mummille olimme hakemassa yksissä naisissa uutta sohvaa ja nojatuolia. Oman kaupungin valikoimista löytyikin ihan kohtuuhintaiset ja hyvät sohva ja nojatuoli. Ja kun kerran vauhtiin päästiin, niin äiti-mummi osti vielä uuden matonkin.

Minun ostokseni olivat vähän pienemmät. Löysin työpöydän tuolin alle pyöreän maton. Tuoli itse on vielä hakusessa, kun en osaa oikein päättää minkälaista haluaisin.  Kuvassa matto näyttää mustalta, mutta se on oikeasti tumman harmaa. Saa kelvata paremman puutteessa.
Jatkoin kaupungilla haahuilua/shoppailua vielä yksin iltapäivällä koluten sisustusliikkeitä ja vaatekauppoja. Mitään massiivista tai kallista en hankkinut, mutta löysin itselleni parit housut ja yhden huivin. Minulla on ihan oma henkilökohtainen "projekti" menossa. Yritän opetella käyttämään huiveja. Niillä kun saisi kivasti vähän vaihtelua musta-valko-harmaaseen pukeutumiseen. Olen kyllä niin alkumetreillä, että voi olla että projektini loppuu ennen kuin ehtii kunnolla alkamaankaan. Minä kun en tunne olevani oikein huivi-ihmisiä.

Kotiuduin viiden maissa iltapäivällä (tein siis ihan työpäivän!) ja aloin järjestellä olohuonetta. Ajattelin, että nyt kun olen yksin kotona, voi olohuonekin näyttää vaihteeksi ihan olohuoneelta eikä legojen, autojen yms. pelialustana. Ja kyllä siitä tulikin ihan tyhjän näköinen ja vähän "steriili".(Juu...ja verhot puuttuu vielä...ja, ja, ja...)


                 Nyt ei sohvalla loju pelikortteja eikä jääkiekkohanskoja tai sählymailoja...         Ja minä saan katsoa TV:stä just sitä ohjelmaa, mitä haluan...tai olla katsomatta.


Tällaista minulla varmaan olisi jo ei olisi miestä ja lasta. Siisitiä ja kaikki TIP TOP... ja pitemmän päälle ihan tylsää, hajutonta ja mautonta ehkäpä jopa "sielutonta". Mutta kaikesta huolimatta minä aion nauttia näistä muutamista päivistä täällä kotona ja muutenkin. Huomenna menen varmaan aamupäiväksi kaupungille ihan muuten vaan ja johonkin kahvilaan "kaffettelemaan" . Huomenna voin pyöritellä aikani kuluksi pölyimuria täällä kotona...tai sitten en. Nautiskelen viimeisistä lomapäivistä ja yritän olla ikävöimättä/ajattelematta miehiäni. On tämä naisen elämä hassua...:)

2 kommenttia:

 1. IHANAAA!
  Kateellinen kaveri kommentoi...
  Kelpaisiko kahviseura huomenna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna!
   Täytyypi tässä soitella aamusella...

   Poista