tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kotisivuja...vihdoinkin!Ne olisi nyt sitten valmiita. Stailiamon kotisivut nimittäin...tai melkein valmiit, mutta nyt oli pakko jo tulla hehkuttamaan. Kuvat ovat huonoja, kun on otettu kännykän kameralla ja suoraan tietokoneen näytöstä, mutta kotisivujeni idea tulee varmasti selväksi.
Ensimmäinen sivu on eräänlainen johdantosivu,
jonka tarkoituksena on herättää mielenkiintoa hakea lisää tietoa yrityksestäni (ja minusta)Toinen sivu kertoo, mitä Stailiamon palveluihin kuuluu, hyvin lyhyesti ja ytimekkäästi selvitettynä.Kolmannessa sivussa kerrotaan minusta ja Stailiamon perustamisesta. 
Neljäs sivu on vähän kesken, sillä tänne pitäisi tulla kuvia kohteista, joiden suunnittelussa olen ollut mukana.
Kuvia on jo olemassa, mutta sivustoille niitä ei ole vielä saatu.
 
 
 
 

Viimeisellä sivulla on sitten yhteystietoni.

Että tällaiset niistä sitten tuli. Teksti on kokonaan meikäläisen kynästä ja kuvat valittu yhdessä kotisivujen suunnittelijan kanssa. Voit käydä katsomassa sivujani ihan "livenä" osoitteessa www.stailiamo.fi  Mielelläni kuulisin myös teidän ajatuksianne ja kommenttejanne, sekä risuja että ruusuja. Tässä matkan varrella, kun on jo itse sokeutunut koko juttuun...Tuossa yläbannerissa on välilehti, jossa on minun itseni tekemä mainossivu Stailiamosta. Annan sen olla vielä siinä ja ehkä lisää tuohon reunaan vähän isomman linkin Stailiamon virallisille kotisivuille. Vähän tekisi mieli perustaa Stailiamolle ihan oma blogikin, mutta aikani ei taida vain riittää tähän kaikkeen "someiluun" .  Asia jää hautumaan...
14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Käynkin heti kurkkaamassa tuolla sivuillasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Vaihtoehtoja olisi ollut muitakin, mutta tämä toteutus tuntui parhaimmalta. Sen lisäksi on ollut tosi kiva olla mukana tässä projektissa...en tiedä sitten, olenko ollut se "hankala" asiakas, kun minulla on ollut omia ideoita ja ajatuksia sivuistani, tosin yhteistyö mainostoimiston kanssa on ollut todella hyvää!!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. halusin melko yksinkertaiset sivut. Selkeät kuvat ja vähän tekstiä. Ensimmäisiksi kotisivuikis mielestäni oikein hyvät. Kelpaa minulle :)

   Poista
 3. Mielestäni erittäin selkeät sivut, teksti helposti luettavaa ja kiva juttu on, että kaikki tiedot on nähtävissä kun sivua skrollaa alaspäin. Tuo "toteutuneita kohteita" jos jotain muuttaisin niin sen, ettei kerrostalo-laatikko peittäisi osaa taustakuvasta. Taitava olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun tuli kommenttia. Olen samaa mieltä, että laatikko peittää taustaa. Sivujen tekijällä homma on ilmeisesti vähän vaiheessa (vieläkin) ja hienosäätöä tehdään...

   Poista
 4. Hyvät sivut ❤️Onnittelut ja iloa kesäkuuhun ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Olen kyllä tyytyväinen niihin ja nyt vielä vähän hiotaan...Oikein ihanaa kesäkuuta sinullekin! <3

   Poista
 5. Siis wau! Kävin heti katsomassa sivuja livenä ja ihan mahtavalta näytti. Unelmasi on toteutunut - onnitteluhalit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Päätin jo heti aluksi, että en lähde tätä juttua "harrastelemaan", vaan ihan kunnolla satsaa esim. kotisivuihin ja käyntikortteihin. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja opettavainen. Ja todellakin, olen ryhtynyt sanoista tekoihin ja toteutan nyt unelmaani. Aika näyttää, mitä tästä tulee... Kiitos halauksista!<3

   Poista
 6. Tyylikkäät sivut. :) Lähdenkin heti tutustumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , kiitos. Vähän on kotisivut vielä hiomista vaille, mutta lopputulos on kutakuinkin tuollaiset. Olen todella tyytyväinen niihin :)

   Poista
 7. Hienot sivut! Kävin niitä myös "livenä" katsomassa. Ja vakuutuin. Tyylikkäät ja asialliset sivut.
  Onnea ja menestystä ihanainen 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Se lämmitti sydäntäni enemmän kuin arvaatkaan! <3

   Poista