sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Pitkällä putkella


Tuli vietettyä osa viikonlopusta mökillä. Mukana oli myös suvun jälkikasvua eli miehen vanhimman pojan kaksi lasta, joten ohjelmaa riitti. Lapset ovat tosin jo sen verran isoja, että ihan koko aikaa ei heitä tarvitse vahtia ja yhteiset pelitkin onnistuvat hyvin.


Mökillä ollessa kokeilin pitkästä aikaa valokuvaamista minijärjestelmäkamerallani.
Toinen ns. perusobjektiiveistani on edelleen huollossa, joten nyt opiskelin hieman tämän pitemmän objektiivin kanssa kuvaamista.Ihan heti en kyllä "sinuiksi" pääse tämän objektiivin kanssa.
Lähikuvat eivät oikein tahdo onnistua, kun laukaisin "kieltäytyy" toimimasta liian lähellä kohdetta tai sitten täytyy vastaavasti siirtyä vähän kauemmaksi. Toisaalta pidän tuosta hieman sumuisesta taustasta, jota näissä kuvissa lähdinkin tavoittelemaan. Minun tekisi NIIN mieleni ostaa itselleni uusi objektiivi, mutta vielä täytyy maltaa. Jos siitä korjattavan olleesta tulee vielä toimiva kohtuuhinnalla.
Odottelen siis edelleen tuomiota. Ellei minulla mene hermot ennen sitä...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 


5 kommenttia:

 1. Ihan kivoiltahan nämä kuvat näyttävät. Kyllä odottavan aika on pitkä, kauan olet jo objektiivia joutunut odottamaan.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että huolto on kestänyt kauna aikaa, eikä ole edes varma, että sitä kannattaa korjauttaa. Siksi olisin ostamassa uutta objektiivia jo nyt...odottavan aika ON pitkä ;)

   Poista
 2. Objektiivihaasteita on myös itsellä,että ostaisin uuden.Harjoittelua vaatii paljon.Käy osallistumassa blogissani arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä paraneeko kuvien laatu objektiivia vaihtamalla, kun välillä tuntuu, että vika on siellä toisella puolella. Tällä pitkällä objektiivilla kuvaamiseen tuli vain hieman lisää haastetta, entisten lisäksi.
   Täytypä käydä kurkkaamassa blogissasi. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Objektiivihaasteita on myös itsellä,että ostaisin uuden.Harjoittelua vaatii paljon.Käy osallistumassa blogissani arvontaan.

  VastaaPoista