keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

"Iisakin kirkko"Uskokaa tai älkää, kotisivuni alkavat valmistua! Logo on ollut jo jonkin aikaa valmiina, mutta nyt säädetään vielä kotisivuja lopulliseen malliinsa. Meillä isäntä naureskelee, että mahtavatko ne valmistua edes tällä vuosikymmenellä, sillä sen verran hitaanlainen tämä prosessi on ollut. Minulla on kotisivuistani oma visio ja  haluan, että ne ovat minun näköiseni sekä tekstiasultaan että ulkonäöllisesti. Mainostoimisto on ollut kanssani kärsivällinen, kun olen lähetellyt heille kuvia ja ideoita suunnittelun pohjaksi. Loppusuoralla ollaan.
Tässä on kuitenkin se minun logoni. Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.
Niistä lukuisista luonnoksistani alkoi melko rivakassa tahdissa muotoutua tuo lopullinen logo ja värimaailmakin oli nopeasti päätetty.
Tarkoitus on, että tekstiä voisi käyttää myös yksinään ilman palleroita, joten tekstin piti olla fontiltaan myös selkeä.
 

 
 
Käyntikortit tilattiin jo aikaa sitten, mutta sen toimituksessa on (tietenkin) ollut jotain häikkää. Ei siis mainostoimistolla, vaan painajalla. Käyntikorttiin tulee tuo sama keltainen logo harmaalle pohjalle ja lisäksi yhteystiedot. Vähän tässä on oma kärsivällisyyskin ollut koetuksella, mutta toivon tälle tarinalle onnellista loppua. Lopussa kiitos seisoo. Luulisin.
 
 
 
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Yksinkertainen ja tyylikäs logo😊 tsemppiä loppurutistukseen👍

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs logo. Tykkään kyllä noista palleroista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen vaihtoehto olisi olla samat kuvat neliössä, mutta olen enemmänkin "ympyrä"-ihmisiä...;)

   Poista
 3. Tyylikkään yksinkertainen ja keltainen on nappivalinta väriksi :)
  Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Monista vaihtoehdoista tämä tuntui heti parhaimmalta ja keltainen väri on just meikäläiselle passeli.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. niistä lukuisista vaihtoehdoista tämä oli paras ja tuntui omimmalta. Tällä mennään nyt eteenpäin :)

   Poista
 5. Logo on kiva, ota huomioon se, jos pienennät sitä oikein pieneksi että toimiiko silloin. Väri on pirteä ja raikas sekä kuvat luovat visioita siitä mitä yrityksesi tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin ajattelin, että tuleeko tästä mieleen joku huonekalukauppa. Sisustaminen ja asuntojen stailaus on kuitenkin myös huonekaluilla säätämistä, joten siksi pääsdyin lopulta näihin palluroihin: Pitkään pyörittelin vaihtoehtoja ihan S-kirjaimesta, mutta väkisinkin tuli mielleyhtymä "sallittu kaikille"- elokuvamerkintään. Hyvä pointti tuo koko. Voi olla, että tulen esim. laskuissa käyttämään vain tuota kirjoitusta (Stailiamo)...katsotaan nyt miten tämä tästä lähtee rullaamaan.
   Kiitos, kun kommentoit :)

   Poista