sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Maustekolmikkoa... ja eroahdistusta


Välillä asiaa keittiön puolelta. Viimeisen vuoden aikana meille on kotiutunut muutamia Nicolas Vahén mausteita.Minä ostin aikaisemmin jo nuo pippuri-suola-sekoituksen ja yrtti-suola-sekoituksen. Isäntä täydensi vielä kokoelmaa pippurilla.
Nämä ovat meillä aina käytössä, kun teemme ruokaa ja ovat osoittautuneet kyllä hintansa väärtiksi. 
Käytämme näitä paljon ja silti ne ovat olleet erittäin riittoisia.
Maustesekoitukset ovat osoittautuneet myös hyviksi, eikä meillä enää muita mausteita oikein käytetäkään.
Pizzamaustesekoitusta ja Aromat-suolaa tulee käytetty toisinaan, mutta muuten pärjää melko pitkälle tällä kolmikolla.
 


 
Tästä huolimatta (ja näiden lisäksi) meidän kaapissa oleva maustelaatikkomme pursuaa enemmän tai vähemmän tarpeellisia maustepusseja. Ehkä pieni päivitys ja siivous voisi olla paikallaan...
 


Tänään on tiedossa kassin pakkaamista, sillä lapsemme on lähdössä seurakunnan !0-leirille huomenna aamulla. Leirillä ollaan saaressa ja se kestää kokonaiset neljä päivää (ja kolme yötä). Tämä äiti yrittää näyttää mahdollisimman reippaalta ja kannustaa lasta hienolle leirikokemukselle, vaikka sisällä jäytää ihan kauhea eroahditus. Minulla ei ole niinkään pelkoa siitä, etteikö poikani selviäisi, vaan miten MINÄ selviän näistä päivistä...kasvun paikka?

6 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Ja, juurikin tuo, miten MINÄ pärjään. Lapsi pärjää ja ei ehdi edes ikävöidä kotiin kun leirillä on kavereita sekä paljon kivaa ohjelmaa. Tsemppiä uuden edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sympatioista...ehkä selviän tästä yhden kokemuksen kasvattavampana...;)

   Poista
 2. Tiedän just tuon tunteen. Lapsilla on aina kivaa puuhaa leireillä, mutta äitikin tarvitsisi vastaavaa toimintaa kotona. Jotenkin omat suursiivoukseni ajoittuivat aina niille päiville, kun tytöt olivat pidempään poissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla terassiprojekti tuli jo valmiiksi, joten tiistaina suunniteltuna jo koko päivän shoppailureissu Turkuun. Kotinurkissa löytyisi tekemistä (auton ja ikkunan pesua), mutta jotenkin se ei nyt inspiroi...Kyllä tässä jotain päivien täytetty täytyy kehitellä. :)

   Poista
 3. Kätevät ja tyylikkäät!
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sen verran kivannäköiset, ettei tarvitse kaappiin piilottaa.
   grillattiin äsken terassilla. Just nippa nappa tarkeni... ;)

   Poista