perjantai 17. kesäkuuta 2016

Sateisen päivän saldoaTäällä on ollut vaihteeksi perinteisempää kesäsäätä eli eilen oli vuorossa sadepäivä. Edellisestä sateesta oli jo sen verran aikaa, että kyseinen sääilmiö oli jopa tervetullutta. Samalla sai hyvän syyn olla sisällä ja askarrella viimeisimmän IKEA-ostoksen kanssa...
Sen tuhannen osaa (tai ainakin kymmenen) oli taas laitettavana ja aina alussa sitä miettii,
että mikähän tässä mahtaa olla lopputulos...


 

Muutaman mietinnän ja ärräpään jälkeen tästä tuli ihan se mikä pitikin, apupöytä terassille.
En tarvinnut tässä yhtään edes isännän apua. Hyvä minä!


 
 
 

 
Lisäksi intouduin vielä tuunaamaan vanhoista verhoista terassille uudet kaitaliinat, joten tällaiset sadepäivät ovat toisinaan erittäin hyviä.
Nyt pääsen laittamaan terassia vihdoin (ja viimein) kuntoon. Tosin lupailevat vielä sen verran märkää keliä huomiseksi, että kalustaminen taitaa siirtyä sunnuntaille. Uskallan jo luvata teille kuvia lopputuloksesta viimeistään ensi viikolla.


Nyt viikonlopun viettoon!
 

10 kommenttia:

 1. Onpa hyvännäköinen tarjoiluvaunu.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän olisi saanut valita myös rosterisen kannen, mutta kun tulee (näillä näkymin) terassille) valitsin siihen tuon puukannen...täällä ilmassa pientä sisustusintoa :)

   Poista
 2. On nätti!Itse tilasin tarjoiluvaunun myös,mutta oli helpompi kasattava.Ikean tuotteissa usein tuo nippelien ja nappelien määrä valtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tämä on hyvä ja toimivan tuntuinen. Kasauksen alussa iskee aina se epätoivo, että mitähän tästä tulee, mutta jo aika monen IKEA-kokemuksen jälkeen tämä alkaa onnistua jopa hyvin...;)

   Poista
 3. Luulin jo, että täällä on puuhasteltu jotain harjanvarsista - sinut on kuulemma nähty sellaisia ostamassa :D Innolla odottelen kuvia lopputuloksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heh...harjanvarret ovat kyllä menossa terassille. Ne sai tänään jo vähän maalia pintaan ja jos viikonloppuna sais viritettyä tuon terassin kuntoon niin näet mihin ne oikein päätyivät. Tänään olen surautellut vähän ompelukoneellakin... Nyt on innostus päällä :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Odotan mielenkiinnolla lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä olis osaset kunnossa, mutta nyt odottelen hieman kuivempaa säätä...onkohna sellaista edes tulossa...?

   Poista
 5. Tosi kiva tarjoiluvaunu.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoiluvaunu lähtee nyt alkajaisikis tuonne meidän kotiterassille, mutta voi olla että päätyy mökille. Tai sitten täytyy hankkia sinne toinen samanlainen. Koekäytetään nyt ensin. Kiitos kutsusta arvontaan. :)

   Poista