sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lajin vaihto


Kun vuodenaika vaihtui syksyyn, vaihtui tässä taloudessa myös pienen miehen harrastus. Vihreät kentät muuttuivat jääkenttiin eli jalkapallo väistyy vähitellen jääkiekon tieltä. Jääkiekko kausi alkoi eilen, lauantaina ja tätä "herkkua" on sitten tiedossa koko syksyn ja talven.






Viikolla piti tehdä pieni tarkistusmittaus varusteissa ja hankintalistalla oli ainakin uusi maila ja jääkiekkosukat (?!). Muuten taidettiin mennää vanhoilla viime talvisilla ja "perintövarusteilla".
 



 
 
Näin alkukaudesta kokoonnutaan aluksi neljä kertaa ikäkausiryhmittäin, jonka jälkeen joukkueet muodostetaan asuinalueittain ja varsinaiset peli alkavat. Syyskuun lopulla tulee lisää harjoituksia, kun ns. kiekkokoulu alkaa eli kaiken kaikkiaan tämä harrastus on kolme kertaa viikossa...ja se on mielestäni paljon se.
 
 
 




Vähän taisi poikaa eilen jännittää, miten luistelu onnistuu pitkän tauon jälkeen, mutta hyvin se tuntui sujuvan. Ja tulihan sitä tehtyä tämän kauden ensimmäinen maalikin.
 




Tulevalla viikolla pojalla menee jalkapallo ja jääkiekko suloisesti sekaisin, koska jalkapallo kausi päättyy tulevalla viikolla ja erilaisia jalkapallotapahtumia on peräti kolme. Viikolla ei taida muuta ehtiäkään kuin urheilla...tai siis toimia kuskina, jos ihan tarkkoja ollaan. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti