torstai 2. helmikuuta 2017

Sisustuksen säätöä...


Meillä huonekalujen paikat vaihtuvat nykyisin melko harvoin. Viime lauantaina innostuin pitkästä aikaa siivouspäivän kunniaksi järjestelemään pojan huonetta uusiksi. Vielä kun sain isännästä hieman kantoapua sujui tämä sisustusoperaatio suhteellisen kivuttomasti...

Pojan huoneessa kaikki huonekalut vaihtoivat paikkaa myötä päivään seuraavalle seinustalle, mutta huoneen ilme muuttui oleellisesti.
Aikaisemmin tämän hyllykön alla oli ollut MALM-taso televisioineen, mutta nyt tähän siirtyi koulupöytä.
Minulla on vielä ratkaisematta, missä tulen säilyttämään pojan Legoja. Niillä kun ei enää leikitä, mutta ei niitä voi hävittääkään..
Säilytyspulman ratkeamista odottaen, päätin vielä jättää ne paikoilleen hyllyille ja MALM-lipastoon. 
Jos vaikka keksisin jonkun huippuidean ja löytäisin muutenkin siihen operaatioon megainspiraation.
Sen verran paljon noita muovirakennelmia on...
 
 
 
 
 
Huonekalujen siirtämisen lisäksi tein pientä sisustuksen säätöä huoneessa. Muutama taulu ja koriste-esine vaihtoivat paikkoja ja erään (noin vuoden kestänyt) operaation sain myös päätökseen. Tuo "roikkalamppu" päätyi vihdoinkin roikkumaan katossa valmiina olevaan koukkuun. Operaatio oli jopa niinkin haastava, että lasikupu piti irrottaa lampun laittamista varten ja johtoon tein solmun (tai lenkin), jotta sain sen ripustettua. Taisi olla kaiken kaikkiaan viiden minuutin homma...mutta vuoden se kesti.
 
 
 
 
Huone tuli siivottua perusteellisesti ja poika oli ilmeisen tyytyväinen huonejärjestelyyn. Ei sieltä nyt suoranaista kiitosta kuulunut, mutta tullessaan kotiin pojan suusta kuului lyhyesti ja ytimekkäästi: "JES!"...Tulkitsin sen jonkin asteiseksi hyväksynnäksi. Seuraavana sisustuksen säätöä odottaisi työhuoneeni, mutta se projekti saa odotella vielä hetken aikaa "kypsymistä". Pitkästä aikaa takana alkaa olla melko hektinen viikko, joten viikonloppu on enemmän kuin tervetullut.
 
 
Oikein mukavaa loppu viikkoa!
 
 
 
 
 
 
 


10 kommenttia:

 1. Kyllä nuo poikalapset ovat yleensä tyytyväisiä kun äiti käy huoneen siivoamassa. ;) Ja, tässä teidän tapauksessa myös huone sai uutta ilmettä. Kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein meillä poika on osallisena tässä hommassa, mutta nyt tuli syntymäpäiväjuhlien viettoa ja ajattelin tehdä muutoksen (pienen yllärin) hänen poissa ollessaan...;)

   Poista
 2. Jes on ehdottomasti hyväksymisen merkki :)
  Kivalta näyttää pojan huoneessa.
  Mukavaa torstaita Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pojan huoneessa on vähän välivaihetta, ei enää lapsi, mutta ei ihan teinikään. Muutoksia tehdään vähitellen enemmän siihen teinin suuntaan hänen mielipiteitään kuunellen...

   Poista
 3. Kyllä toi pojan sana on, hyväksyn.
  Kivan näköinen huoneesta tuli, ja toi lamppu sopii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä vaivalla (huonekalujen ja taulujen siirrolla) huoneesta tuli ihan erilainen. TV päätyi nyt seinustalle, johon auringon valo ei pääse häikäisemään Pleikkarin pelaajaa. Tästä muutoksesta poika taisikin olla erityisen mielissään...;)
   Valaisin on minustakin kiva. Sellainen rouhea, teollisuushenkinen. pojan yksi seinä muistuttaa graffiti piirrosta, joten senkin puolesta valaisin sopii hyvin.

   Poista
 4. Kivan näköinen ja onpas paljon mitalleja:-) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan. Pojan huonetta sisustelemme hyvässä yhteisymmärryksessä ja aloitteen tekijä oli oikeastaan poikamme, mutta toteutus jäi sitten minulle. Mitalit ovat tulleet jalkapallosta ja jääkiekosta. Suurin osa ns. osallistumismitaleja, mutta silti tosi tärkeitä jokainen ;)

   Poista
 5. Kivalta näyttää pojan huone <3 Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Huonemuutos oli edullinen, sillä huonekalujen paikka vaihtamalla huoneeseen tuli ihan eri fiilis. Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin! <3

   Poista