maanantai 13. helmikuuta 2017

Työnantajan liikuttava lahja


Työnantaja halusi muistaa meikäläisen ikääntymistä lahjalla. Sain valita joko Alvar Aallon suunnitteleman teräsvadin tai Polarin aktiivisuusrannekkeen... 

Mieheni hämmästykseksi halusin tämän aktiivisuusrannekkeen, jonka toivon auttavan kadonneen "liikuntakärpäsen" löytymisessä.
 
 
 
 


Sain joskus lehtitilauksen myötäjäisinä aktiivisuusrannekkeen, mutta tämä uudempi Polarin versio on kehittyneempi versio siitä.
Tämä on vedenkestävä, se seuraa unta, laskee kalorit, askeleet ja matkan, siihen voi lisätä sykkeen harjoitusta varten sekä se ilmoittaa päivittäisen aktiivisuustavoitteen.
 Lisäksi tähän kuuluu ilmainen PolarFlow-sovellus ja -verkkopalvelu ja se vastaanottaa tulevat ilmoitukset puheluista, viesteistä ja kalenteritapahtumista. Ranneke on vielä säätämättä, mutta saanen sen kiinnitettyä ranteeseen tässä lähipäivinä. Mahtaisikohan lisäpalveluun saada hankituksi vielä jonkun sähköisen impulssin (sähköiskun!), jolla meikäläinen "pakotettaisiin" liikkeelle...vai mahtaisiko tämä liikkua peräti minun puolestani...nähtäväksi jää...


Täällä päin Suomea alkaa viimeinen työ-/kouluviikko ennen hiihtolomia. Mukavaa, kun tiedossa on suhteellisen ohjelmaton loma. Jotain pieniä viritelmiä on tiedossa, mutta muuten mennään fiilis-pohjalla. Viikon rutistus alkakoon!

4 kommenttia: