lauantai 8. kesäkuuta 2019

Kesäkuun alun mietteitä...


Täällä on päästy jo kesälomafiilikseen. Ihanan rentouttava lomareissu Turkkiin on jo mennyttä elämää ja nyt nautitaan Suomen kesästä...ja lomasta.Pieni irtiotto heti loman alussa on osoittautunut oivalliseksi keinoksi nollata kevään tiukka työrupeama. Tuntuu kuin olisi ollut lomalla pitempäänkin. Paluu Turkin helteisestä säästä oli peräti miellyttävä, sillä täällä Suomessa lämpötila hipoi lähes samoja lukemia. Paluumatkalla kotiin  ihailimme miehen kanssa kaunista Suomen luontoa, jonka vehreyden ymmärtää vasta, kun on käynyt vähän kauempana.
 
 


Kesäkuussa luonto on minun mielestäni melkeinpä kauneimmillaan.
Monet luonnonvaraiset kukat kukkivat ja niistä saa kauniita kimppuja kotiin ihan ilmaiseksi.
Viikonlopun suunnitelmissa onkin käydä poimimassa kukkia myös omaan kotiin.
 
 
 
 
 Tänä vuonna kesälomani on jokseenkin erilainen kuin viime kesänä. Vuosi sitten ahkeroin opiskeluni parissa ja enkä ehtinyt viettämään vapaata juurikaan.
Näin jälkeenpäin olen ihmetellyt, mihin kaikkeen se ihminen oikein pystyykään. Opiskelurypistyksestä selviytymiseen auttoi todennäköisesti se, että tiesin sen päättyvän aikanaan. Hyvä, kasvattava ja raskas kokemus, joka onneksi on jo takanapäin.
 
 
 
 
 
 

Nyt nautin lomasta hieman eri tavalla. Nautin eräänlaisesta aikatauluttomuudesta ja siitä, että  minulla on aikaa paneutua enemmän minua kiinnostaviin asioihin. Tämän kesän "ykkösprioriteettini" on  yritystoimintani kehittäminen.  Siihen liittyen olen osallistumassa huomenna, sunnuntaina, Tampereella järjestettävään brändipäivään ja maanantaina aloitan Starttivalmennuksen yrittäjäkurssin. Ilmoittauduin myös Asuntokuvaus- kurssille, joten ei tämä loman alku ihan löhöilyksi mene. Koska kaikki kurssit perustuvat täysin vapaaehtoisuuteen, en aio ottaa niistä sen enempää stressiä. Ne toimivat minulle enemmänkin hyvää energiaa antavana ja (toivottavasti myös) inspiraation lähteenä.
 
 
 
Minulla on vahva tunne siitä, että tästä tulee vielä hyvä kesä...
 
 
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Vielä 3 viikkoa töitä ja viimeiseen asti pitää vetää täysillä. Toivottavasti minullekin tulee hyvä kesä, koska tämän kevään jälkeen se olisi todella tarpeen!
  Turkki näytti ihanalta, seurailin teidän reissua instassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinulle töihin! Aika monella tuntuu olevan rankka kevät takana. Työtahti ja vaativuus on lisääntynyt huomattavasti viimeisen viiden vuoden aikana eikä loppua tunnu olevan.
   Ihana kuulla, että olet seuraillut insta-tiliäni.<3 Ja todellakin, reissulla oli ihanaa ja mukavan rentouttavaa. Sai hetkeksi ottaa etäisyyttä asioihin ja ihan oikeasti levätä...

   Poista
 2. Luonnonkukista saa kyllä ihania kimppuja maljakkoon. Minulla alkaa oma loma vasta heinäkuussa mutta onneksi on nämä valoisat illat ja aamut, jotka pidentävät kivasti vuorokautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tänään kävelylenkillä ja nappasi tienvierestä lupiineja. Pienellä vaivalla ja ilmaiseksi sai näyttävän kimpun kotiin ;)

   Poista