torstai 21. lokakuuta 2021

Pientä ruuhkautumista havaittavissa...

Opiskeluarki soljuu päivä päivältä ja viikko viikolta eteenpäin ja huomaan, että aika kuluu todella nopeasti. Kohtahan on jo syysloma ja sen jälkeen marraskuu!
Elokuussa aloittamani stailaus ja tuotekuvaus- opinnot alkavat olla siinä vaiheessa, että kohta täytyy aloittaa jo näyttöön valmistautumista. Valokuvauksen tekniikoita ja kuvien käsittelyä täytyy vielä ehtiä harjoittelemaan, mutta marraskuun lopulla aloittelen jo näytön suorittamista. Näytön ajankohta näyttösuunnitelmineen on ollut jo jonkin aikaa tiedossa ja varsinainen toteutus on vielä edessä.
Syyskuussa aloittamani liiketoiminnan ammattitutkinto/visualisti on ollut myös hyvässä vauhdissa ja kohta siirrymme jo ensimmäiselle työelämäjaksolle. Saan suorittaa sen onneksi omassa yrityksessäni ja kaikenlaista mielenkiintoista on suunnitteilla. Tavoitteena on, että työelämäjakson aikana pystyn keskittymään paremmin yritykseni markkinointiin ja näkyvyyteen, erityisesti sosiaalisen median puolella. Ajatuksena on, että pystyn hyödyntämään myös nykyisiä valokuvausopintojani tekemällä laadukkaampaa sisältöä SOME:en. 
Ensi viikolla meillä on opiskelusta syysloma, mutta minäpä aloitan tulevana maanantaina vielä yhdet lisäopinnot (etänä) tähän syksyyn. Vaikka liiketoiminnan ammattitutkinnon opintoihini kuuluu tilan ja esillepanon suunnittelua ja toteutusta, halusin osallistua vielä  Salon seudun ammattiopiston visuaalinen myyntityö-koulutukseen (15 osp), joka suoritetaan taideteollisuusalan perustutkinnon osana eli hieman erilaisella painotuksella. 
Eli marras-joulukuussa minulla menee hetken aikaa kolme koulutusta päällekkäin, mutta olen ajatellut suoriutua niistä kunnialla. Opiskelutaktiikkani on, että pyrin tekemään yhden osa-alueen aina valmiiksi eli stailaus ja tuotekuvaus-opinnot ovat ensimmäisenä valmiina joulukuussa, liiketoiminnan 1. näyttö pitäisi olla valmiina tammi-helmikuussa ja visuaalinen myyntityö kaiken tämän "rumban" jälkeen. Opiskeluissa on väkisinkin hetken aikaa päällekkäisyyksiä, joita pyrin hyödyntämään myös ristiin. 


Tosiasia on, että työtä tulee olemaan, vaikka pyrin tekemään näytöistä kohtuullisia... ja lähestyvä joulunaika aiheuttanee vielä mukavaa pientä "lisäpainetta". Pienestä ruuhkasta huolimatta en tunne olevani (vielä) edes stressaantunut vaan enemmänkin innoissani. Niin paljon kaikkea kivaa tekemistä on  tiedossa, mutta ensin vähän lomaillaan...2 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania kuvia! Tsemppiä opiskeluun ja ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♡ Tässä on ihan hyvä pöhinä päällä...

      Poista