tiistai 6. syyskuuta 2022

Pientä juhlan aihetta

Kiireisen työsyksyn keskellä sain päätökseen viime vuonna aloittamani opintoni. Posti toi viime viikolla kirjatun kirjeen ja sieltä paljastui tutkintotodistus. Nyt olen ihan virallisesti suorittanut liiketoiminnan ammattitutkinnon, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalan - ja olen siis visualisti.



Viime syksynä aloittamani opinnot SASKY koulutuskuntayhtymä, Huittisten ammatti-ja yrittäjäopistossa hieman venahtivat, mutta se ei tässä kohtaa vähennä tutkinnon suorittamisen arvoa. 150 osp tuli suoritettua ja sen oheen liitetyt opinnot Salon seudun ammattiopistossa ovat yhtä tutkinnon osaa suorittamista vaille tehtynä. Kieltämättä nämä Salon lisäopinnot teettivät hieman päänvaivaa, mutta ne myös täydensivät visualisti-opintojani erittäin hyvin. Koska osa opinnoista liittyi liiketoiminnan ammattitutkinnon sijaan taideteollisuusalan perustutkinnon osiin, sain hieman toisenlaista ja täydentävää näkökulmaa visualistin työhön.




Yksi etappi (ja ammattinimike) on jälleen saavutettu ja viime viikonloppuna pysähdyttiin hetkeksi juhlistamaan sitä oman perheen voimin, onnittelumaljoja kilistellen. Tunnustan samalla, että olen miettinyt jo hieman uusiakin opiskelukuvioita, mutta niiden aika ei ole kuitenkaan vielä. Tämän hetken  työ vaatii panostamista, eikä vapaa-ajasta taida tällä hetkellä löytyä sopivaa rakoa opiskelulle. Sen tiedän, että opiskelu ei kuitenkaan jää tähän. Hengähdän hetken ja myhäilen tyytyväisenä saavutustani. Minä tein sen!



8 kommenttia:

  1. Onnea ja menestystä sinulle! Opiskelu kannattaa aina, se on itseensä investointia.

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea Ü Kaiken opiskeluun panostuksen jälkeen olet ammattitutkintostipendin ansainnut (jos vaan kaikki saamisehdot täyttyvät).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hakemuskin on kohta jo lähdössä ;)

      Poista
  3. Onnittelut Satu ❤ Upea juttu, että ajattelit vielä jatkaa. Opiskelu kannattaa minusta aina ja
    se pitää myös mielen virkeänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Opiskelu on ollut mielekästä. Aikuisopiskelijana motivaatio on ollut korkealla, koska on saanut opiskella itseä kiinnostavia aiheita. Enkä usko, että tämä jäi vielä tähän. Hengähdän vain hetken... ;)

      Poista