perjantai 19. lokakuuta 2012

Hellurei!


Jälleen takana työntäytteinen viikko ja edessä häämöttää jo syysloma ( kaksi työpäivää ensi viikolla ja sitten...). Viikolla on todellakin ollut melkoista "matalalentoa". Töissä alkaa tekemättömien töiden lista olla sietämättömissä mittasuhteissa, minkä vuoksi olen tuonut niitä jo vähän kotiinkin. Yritän tämän "härdellin" keskellä ottaa myös itselle vapaata... vaihtelevalla menestyksellä.



Viikonloppu alkoi ihan lepposissa merkeissä. Ehdimme miehen kansaa ottamaan jopa pienet päivänokoset ennen ruokailua. Syömisen jälkeen pikkumies meni naapuriin leikkimään ja me lähdimme pienelle kävelylenkille kaupungille. Poikkesimme myös Lindexiin vaateostoksille, koska meidän perheen nuorimmainen on alkanut kasvamaan nykyisistä vaatteista ulos...kumma juttu ;)

 


Sää on tänäänkin ollut syksyinen. Kävin alku illasta pikaisesti ottamassa pihasta muutaman kuvan. Sisällä kuvaaminen alkaa olla näillä leveysasteilla ja tällä kuvauskalustolla melkoisen haasteellista, joten siksi tällä kertaa tässä postauksessa on pääasiassa vain muutama ulkokuva. Ja nekin ihan "muodon vuoksi".


 
 
Tänään olisi vielä saunomista ja leppoista koti-iltaa tiedossa. Tämän päiväiseltä kauppareissulta ostin yllä olevan lehden ja siinähän mennään jo kohti joulua...APUA!!! Olen kyllä jouluihmisiä, mutta tämän hetkisessä mielentilassa (=pienessä stressissä) ajatuskin joulusta aiheuttaa lisää stressiä... hyvin menee meikäläisellä.
 
Viikonloppuna ei ole tiedossa sen kummoisempaa ohjelmaa. Mies "hirvistelee" ja minä yritän vähän tehdä töitä kotona. Pojalla on sunnuntaina ensimmäiset jääkiekkotreenit. Tosin hän sanoi tänään, ettei mene sinne...eli viikonloppuna on jonkinasteista pojan "psyykkausta" tiedossa.
 
Hellurei! Näillä mietteillä viikonlopun viettoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti