torstai 26. kesäkuuta 2014

Kenkäteline keittiössä !?


Taisin tuossa jonkin aikaa sitten vannoa, etten hankkisi mitään uutta meille vähään aikaa. Keittiö on ollut huonekalujen siirtojen takia vähän tyhjän näköinen ja kaipasin keittiön ikkunan eteen jotain laskutasoa. Jonkin aikaa pähkäiltyäni löysin sopivan sivupöydän... tai pikemminkin kenkätelineen.
 
Tämä on oikeasti eteiskaluste, mutta sopii mitoiltaan just passelisti tähän. Vaadittavilla mitoilla tähän on ollut hankala löytää sopivaa. On ollut liian korkeata tai liian leveää. Tätäkin vaihtoehtoa kävin kertaalleen jo katsomassa (ja hylkäsin sen), mutta nyt se oli sopivasti alennuksessa ja lähti mukaani.
 
 
 
 Yhden iltapäivän hyörisin tätä kootessa "sen tuhannesta palasesta", mutta tuli siitä huonekalun näköinen ja vielä ihan tukevakin. Sovitin pöydän paikoilleen ja laitoin heti tavaraa esille..
 
 
 
 
 

Ja nyt se näyttää jo tälläiseltä (=täynnä on!). Keittokirjat siirsin kaapista avohyllyille ja tuo kenkätelineosio naamioituu tavalliseksi hyllyksi. Ajattelin vaihtaa vetimet vielä toisenlaiseksi, mutta saavat nyt kelvata paremman puutteessa. Kaapin tyyli ei ole ihan sitä mitä hain, mutta välttänee toistaiseksi. Ja ainahan tämän voi siirtää jonnekin muualle...vaikkapa mökille.
 
 
 
Toivottavasti kohta pääsen jo pihalle hommiin. Täällä sisätiloissa alkaa liian monta uutta ideaa muhia ja se voi käydä jossain vaiheessa kukkaron päälle. Isäntä jo melkein "kielsi" meikäläiseltä nettisurffailun :D

Tänään ajattelin suunnata tarmokkuuteni tekemällä viikkosiivouksen lakananvaihtoineen ja leikkamalla nurmikon. Jos puhtia vielä löytyy, niin voi olla, että pesen vielä ikkunat (vain ulkoapäin!). Ettei nyt menisi ihan uurastuksen puolelle...?!


 
 
 
 
 
 

3 kommenttia: