sunnuntai 21. elokuuta 2016

Inspiraatiota Ikeasta


Koti on ollut jo pitemmän aikaa jonkinlaisessa pysähdystilassa sisustuksen suhteen. Koti tuntuu tällä hetkellä oikein hyvältä enkä kaipaa tänne suuria muutoksia. Huonekalutkin ovat saaneet olla pitkän aikaa paikoillaan. Syksyn alkaessa sitä kaipaisi kuitenkin pientä kohennusta näihin omiin nurkkiin.Ikean uusin kuvasto tarjoaa aina luettavaa ja katsottavaa moneksi illaksi. Heidän teemansa "Ihanaa olla kotona" uppoaa minuun täysin!
Meillä ei ole vielä näkynyt postilaatikossa kuvastoa, mutta sitä odotellessa selasin sitä sähköisessä muodossa tietokoneellani.
Sieltä poimin tähän postaukseen myös minun silmääni miellyttäviä inspiraatiokuvia.
 Tulevan kauden (2016-2017) sävyt ovat mielestäni hieman tummia ja jotenkin en jaksa enää oikein innostua niistä.
Sen sijaan puun sävyt ja yleensä luonnon materiaalit tuntuvat nyt miellyttävän minua enemmän, onneksi sitäkin on tarjolla.
 

 
 
 
Industrial-tyyli on miellyttänyt minua jo pitemmän aikaa, sellaisena pienenä ripauksena. 
Mustan metallin ja puun yhdistely on hyvä yhdistelmä, siksi nappasin tämän kuvan
 
 
 
 


En tiedä olenko jo hieman kaavoihin kangistunut, mutta edelleenkin tuo keltainen väri jaksaa innostaa minua sisustuksessa.
Meillä tuo keltaista taitaa olla tehostevärinä jo kolmatta vuotta peräkkäin. Se nyt vain tuntuu sopivalta väriltä tänne meidän suht tylsähköön harmaa-valko-mustan-sisustuksen keskelle.
 
 
 
 
Muutamia "himotuksia" minulla olisi, mutta ei kuitenkaan niin suuria, että jaksaisin lähteä Ikeaan asti. Taidanpa vielä vilkaista Elloksen syystarjontaa. Jos vaikka sieltä saisi lisää ideoita. Voi olla, että syksyn sisutusinspiraatio odottaa vielä tuloaan... tai sitten mennään ihan näillä vanhoilla sinne jouluun asti...P.S Tämä postauksen kuvat on siis lainattu IKEA:n sivuilta...  
 
 


8 kommenttia:

 1. Tuo kirjoituspöytä ja tuoli on ihania. Meillä edessä sohvan vaihto, johonkin pehmeämpään versioon ja olohuone kaipaa kipeästi myös mattoa.
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kuvista saa ihan kivasti vähän ideaa omiin ajatuksiin. Kaikkea ei aina tarvitse toteuttaa, mutta pelkkä haaveilu on jo kivaa.
   Teillä on tulossa vähän isompaa muutosta, jos olohuoneessa vaihdetaan sekä sohva ja matto. Ilme muuttuu takuuvarmasti erilaiseksi.
   Rentouttavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Mä kans katoin Ikean sivua, nettikuvasto tulee näkyville 9 päivän jälkeen. Höh harmi kun ollaan menossa luultavasti torstaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan kuvastoa postilaatikkoon tulevaksi lähiaikoina. Odottavan aika on vain NIIN pitkä...;)

   Poista
 3. Täällähän olikin kolmen postauksen verran luettavaa:) Ensimmäisen kommentin jätinkin tuonne balanssipostaukseen <3 Mukavaa sunnuntai-iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaustahtini on palanut takaisin normaalitahtiini eli 2-4 postausta viikossa ja näköjään hyvin ehdit vielä mukaan. Minä toivottelen oikein mukavaa alkavaa työviikkoa! :D

   Poista
 4. Odotan jo reissua syksyiseen Ikeaan!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tekisi meikäläisenkin mieli lähteä, mutta voi olla, että toteutuu vasta lokakuussa koulujen syysloman aikana. Poika pyysi päästä Myllyyn (kiipeilemään!)ja samalla voisi käydä Ikeassa...;)
   Mukavia päiviä sinnekin!

   Poista