maanantai 29. elokuuta 2016

No, ny se tuli!!!!Ikean kuvasto nimittäin....

Olin ehtinyt jo odottelemaan tämän tulemista koko viime viikon ja viikonlopun aikana tämä kuvasto oli ilmestynyt postilaatikkoomme.
Kovin tarkkaan en ole ehtinyt kuvastoa vielä tutkimaan, vaan enemmänkin se on ollut silmäilyä ja selaamista.
 
 
 
 
 
 
Minä olen säästänyt kuvastoja jo monen vuoden ajan, sillä näistä olen napannut silloin tällöin ideoita sisustukseen.
Minulla nämä toimivat siis jonkinlaisina sisustusoppaina, sillä kuvista tulee katsottua myös stailausta ja sommittelua.
 
 
 
 

 
 
Tämän kertaisessa kuvastossa on yllättävän paljon myös tekstiä asumiseen ja kotiin liittyvistä aiheista, onhan aiheena: "Ihana olla kotona". Ihan mielenkiintoinen vaihtoehto tai lisä aikaisempiin kuvastoihin. Tästäkin syystä kuvaston lukemiseen/ selaamiseen täytyy varata enemmän aikaa...
 
 
 
 
Elokuuta on jäljellä enää muutama päivä ja syyskuun vaihtuessa ajatukset alkavat väkisinkin siirtyä syksyyn. Viimeiset kesäkukat poistin viime viikolla ja syksyn istutuksia en ole vielä ostanut. Kotiin olen hankkinut muutamia sisutusjuttuja, joista yksi jo kotiutuikin meille...ihan vaan syksyn kunniaksi. Hyvillä mielin mennään kohti uutta vuodenaikaa.
 
 
 
Tervetuloa syksy ja syyskuu!
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Tänään minullakin on vuorossa Ikean kuvaston tutkimista. Sopii hyvin lukemiseksi kun on sairaana.
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin kans tänään perehtyä "syvemmin" lehden antiin. Täällä sataa, joten taidan syömisen jälkeen laitta villasukat jalkaan ja mennä sohvalle makaamaan ja tutustumaan kuvastoon.
   Sinne vaan toivottelen mukavia lukuhetkiä ja pikaista paranemista!

   Poista
 2. Meille ei oo tullut vielä. Mut mä kävin jo ostamassa tavaraa Ikeasta.
  Pian kirjoitan ja laitan kuvia blogiini ostoksistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei noihin ostoksiin kuvastoa tarvita. Itse käyn melko usein netissä haaveilemassa jostain ja on sieltä joskus myös tullut samalla hankittua erinäisiä asioitakin. Ellos on toinen "paha paikka"...;)

   Poista
 3. Kuvasto ilmestyi jo viime viikolla ja ostoslista onkin jo valmiina! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin ostettavaa olisi ja voi olla, että lähiaikoina täytyy lähteä käymään Raisiossa. Ja jos oikein alkaa himottamaan, laitan tilauksen menemään netissä...yritän kuitenkin vähän hillitä itseäni... :)

   Poista
 4. Minä selasin tuon melkein hiirenkorville viime viikolla. Niin paljon kaikkea kivaa. Arvaa vaan poltteleeko mennä "ihan vähän vain vilkuitelemaan Ikeaan"....siitä ei tosin hyvää seuraa ainakaan kukkarolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallisesti tuo kuvasto alkaa herätellä tarpeita ja viimeistään IKEAssa huomaa, että mitä kaikkea mukamas tarvitseekaan. Niiden perinteisten kynttilöiden ja serviettien lisäksi... :D

   Poista