lauantai 29. joulukuuta 2018

Pieni blogikriisi


Tämän postauksen otsikko on hieman harhaanjohtava ja siksi totean heti alkuun, että bloggaamista en aio lopettaa. Vuoden vaihtuessa olen kuitenkin miettinyt, mitä tältä rakkaalta harrastukselta haluan ja miten sen kanssa jatkan...?

Olen kirjoittanut blogia jo melko kauan ja olen pysynyt tyylilleni uskollisena.
Se on minun päiväkirjani, joka koostuu kaikenlaisesta sekametelistä, minun elämästäni. Välillä kirjoitan syvällistä pohdintaa ja välillä ihan jotain muuta.
Silloin tällöin tulee mietittyä, pitäisikö keskittyä vain muutamaan osa-alueeseen, mutta se ei vain tunnu oikealta suunnalta.
Lukijakuntani ei ole kasvanut juuri lainkaan, enkä oikein tiedä, että haluanko edes sitä.
Jopa blogini ulkoasu on pysynyt muuttumattoman kaikki nämä vuodet.
Pitäisikö muuttua vai ei?
 
 
 
 
 
 
 
Kirjoitustahtini peilaa suoraan siihen, miten paljon minulla on aikaa käytettävänä. Nyt, kun on ollut kiirettä, postaustahtikin on harventunut.
Jutun aiheet eivät ole edelleenkään loppumassa, sillä meikäläisen elämästä löytyy aina jotain kirjoitettavaa...toinen juttu on se, onko se niin kiinnostavaa.
 Aina silloin tällöin mietin enemmän johonkin asiaan profiloitumista, mutta toistaiseksi tämä elämänmakuinen lifestyle-kirjoittaminen tuntuu oikealta.
Onhan minulla toinenkin blogini Stailiamo's, johon kirjoitan vain sisustamiseen liittyviä juttuja, mutta harvakseltaan.

 
 
 
 
 
 
 
Joskus minulla oli haaveena, että blogin kirjoittamisesta voisi tehdä ammattimaisemminkin, mutta sen eteen en ole koskaan mitään tehnyt.
Aikaa blogin pitäminen vie, mutta niinhän harrastaminen yleensä tekee. Haluaisinko tästä enemmän hyötyä? Kyllä, - ja  ehkä en, sillä nyt minua ei sido mikään.
Surukseni olen huomannut, että muutama blogi, jota olen vuosia jo seurannut ovat "ammatillistumisen" myötä muuttuneet huonompaan suuntaan.
Mainostaminen ja erilaiset yhteistyöpostaukset ovat tulleet pääasiaksi ja se häiritsee ainakin minua. Ymmärrän, että yhteistyö on kuitenkin elinehto.
Blogin kirjoittaja tarvitse sitä, mutta miten säilyttää tasapaino oman blogin ja mainostajan puristuksessa.
 
 

 
 
Kriiseilen tietyin väliajoin blogini kanssa, jolloin mietin mahdollisia muutoksia.
Olisi mukava tietää, mitkä asiat kiinnostavat tai mikä saa jonkun eksymään blogiini? Pohdinnan alla on ollut, mihin tämän kanssa suuntaan uuteen vuoteen?
En koe kuitenkaan suurta tarvetta blogimuutokselle, joten olkoon tämä edelleen minun "henkireikäni", jossa saan olla ja ilmaista itseäni juuri sellaisena kuin olen.
 
 
 
 
 
Avoimin mielin uuteen vuoteen 2019... ja tulevaan. Toivottavasti pysytte mukana jatkossakin!
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Kuuntele oman sydämesi ääntä äläkä tee blogin suhteen mitään hätiköityjä päätöksiä. Minusta on tärkeää, että blogi "oman näköinen" eli muutoksen täytyy lähteä myös sydämestä.
  Hyvää vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjo, viisaita sanoja...ja näitä aion noudattaa. Joskus vaan kokee polkevansa paikoillaan ja silloin huomaan pohtivani tätä bloggaamista enemmänkin. Ja niin kuin jo totesin, muutoksia ei ole siis luvassa, ainakaan vielä :)
   Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! <3

   Poista
 2. Onkohan minulta jäänyt huomaamatta eli oletkohan jo tehnyt rintamamiestalon valmiista muutoksesta postauksen? Yritin etsiskellä mahdollista postausta, mutta en tainnut osua kohdalle:D Tämä seuraaja olisi kiinnostunut mm. tästä aiheesta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio. En ole tehnyt siitä vielä postausta, sillä remontti valmistui juuri joulun alla. Kävin katsastamassa kohteen ja totesin hyväksi. Keväämmällä, valon lisääntyessä, aion mennä ottamaan sieltä kuvia, jolloin tulen tekemään siitä varmasti muutamankin postauksen. Tietenkin nyt voisin tehdä siitä sellaisen pienen "sneak peakin".
   Eli jos ymmärsin oikein , niin sisustukselliset asiat kiinnostavat...;)

   Poista
  2. Hyvin tulkittu:), mutta pidän kyllä monenlaisista jutuista lifestylestä, DIY-ja -muutosjutuista sekä kaikenlaiseen pohdintaan liittyvästä... Eniten kuitenkin kiinnostavat omannäköisensä persoonalliset blogit, jollainen sinullakin on♥ Kun kirjoittaa omista kiinnostuksen kohteistaan, jutuista tulee aina aidompia kuin muiden toiveiden mukaan tehdyistä aiheista. En siis halua olla vaikuttamassa muiden bloggaajien painotuksiin...heh, mutta tuo mainitsemani muutoskohde kyllä kiinnostaa kovasti:D :D
   Uuden vuoden halaukset sinulle, blogiystäväni♥

   Poista