sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Tammikuun kootut

Kulunut kuukausi on mennyt todella nopeasti. Arki soljuu päivä kerrallaan eteenpäin ja viikonloppu tuntuu tulevan yllättävän nopeasti. Tähän postaukseen tein jonkinlaisen yhteenvedon kuluneesta kuukaudesta; tekemisistä, ajatuksista ja tunnelmista...

* Olen nauttinut näistä talvisista keleistä ja ns. kunnon talvesta.

*Sain tehtyä perheen miehille villasukat.

* Tammikuun puolessa välissä aloin tekemään pienimuotoista lihaskuntoharjoittelua kotona.

* Yksi tammikuun tavoite oli, että olisin käynyt kokeilemassa hiihtämistä. Noh, tavoite jäi saavuttamatta.

* Sain vihdoin ja viimein varattua ajan optikolle ja uusittua silmälasini. Samalla tuli tilattua uudet aurinkolasitkin.

* Olen osallistunut kahteen mielenkiintoiseen webinaariin. Toinen on ollut sisustukseen liittyvä kertauskurssi ja toinen on ollut vähän pitempi "nettikurssi".

* Olen kunnostautunut työmatkakävelyssä. Auto on jäänyt kotipihalle todella usein. Hyvä minä!

* Työasiat olen pystynyt pitämään jollain tasolla aisoissa, enkä ole kokenut (vielä) sen suurempaa stressiä.

* Olen työstänyt paljon yritykseni asioita ja työ jatkuu edelleen. Koronasta huolimatta olen uskaltanut suunnitella tulevaisuutta ja elämää eteenpäin.

* Tammikuun alussa kävi sisustussuunnittelijaystäväni (Unelmaneliöt) luona Eurassa hakemassa vähän buustia ja vertaistukea. Olipa kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.

* Haastoin itseni mukavuusalueeni ulkopuolelle ja olen luonnostellut webinaarin, jonka olisi määrä tulla eetteriin helmikuussa. Aiheena vuoden 2021 sisustuksen trendit.

* Korona-arki on alkanut tuntumaan toisinaan hyvinkin puristavalta. Nyt, kun ilmaantuvuusluvut alkavat täällä näyttämään suurilta, tekisi mieli linnoittautua vain kotiin. Sosiaaliset kontaktini ovat rajoittuneet minimiin. 

* Jotenkin tuntuu, että energiavarastoni ovat olleet tammikuussa vähän vähissä. Olen ollut kotitöissä vähän saamaton ja aika monta asiaa on alkanut uhkaavasti kerääntymää "To do"-listalle. Olen ollut kuitenkin itselleni armollinen ja uskon, että kevätauringon myötä vireystilani kohoaa jälleen...Tammikuun voin pistää nyt hyvillä mielin ns. pakettiin. Helmikuulle on töissä luvassa jonkinlaista matalalentoa, sillä oppilaiden HOJKS-rumba alkaa taas pyöriä. Tiivistä työsarkaa on vielä kahlattavana ennen hiihtolomia ja samalla taustalla "kummittelee" viime kevään uusinto etäkouluun siirtymisestä. Päivä kerrallaan mennään kuitenkin eteenpäin ja toivotaan, että pysytään terveinä.
2 kommenttia:

 1. Kaikkea on mahtunut sinunkin tammikuuhun. Tuntui tosiaan tämä kuukausi menevän ihan hurjaa vauhtia. Helmikuussa onkin pari juhlaa tiedossa täällä kotosalla ja niihin onkin kiva miettiä vähän koristeluja yms.
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa helmikuuta sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun sinulla on tiedossa juhlia ja varsinkin niiden suunnittelu on mukavaa. Juhlat piristävät aina, varsinkin näin korona-aikana... Helmeilevää helmikuuta siis sinulle ;)

   Poista