lauantai 12. marraskuuta 2011

Niitä lupaamiani kuvia
 Eli tässä vanhaa julkisivua kuvattuna sisäpihaltamme päin. Vasemmalta lukien makuuhuoneen ikkuna, ulko-ovi, olohuoneen ikkuna ja vanha autotallimme on tuo oveton aukko... Vanhaa autotalliimme tulee uusi makuuhuoneemme ja olohuone laajenee ulospäin. Syyskuun alussa näytti tällaiselta.

  

Tähän kohtaan tulee siis uusi olohuoneemme, ja vanhan olohuoneen paikalle tulee "ruokahuone" .

Remonttimiehemme pistivät töpinäksi ja saivat rungon pystyyn todella nopeasti. 


Ikkunat tulivat jossain vaiheessa, mutta vinoa ikkunaa ei ole vielä näkynyt. Remonttimme viivätyy sen takia hieman, mutta jospa ensi viikolla saatais sekin. Sitten alkaiskin sisähommat eli sisäkaton ja lattioiden asennus...Julkisivu hieman eri vinkkelistä kuvattuna. Piha odottaa vielä päällystystä. Taitaa siirtyä ensi keväälle.


Ja tässä olohuoneemme nykytilassa. Vanhan ja uuden puolen välissä on tuo hieno sininen muoviseinä. Olohuoneen huonekalut on todellakin siirretty ympäri huushollia ja vähän kellariinkin, jotta remonttimiehet saavat rauhassa riehua. Maanantaina pitäis tapettimiehenkin tulla katsastamaan työmaataan.Löysin kuvan myös vanhasta olohuoneestamme, joka siis on muisto vain. Sarvipäätkin ovat päässeet väliaikaiseen säilytykseen olohuoneemme seinälle. Minä alan pikkuhiljaa pehmetä ajatukselle, että nuo sarvipäät tulisivat vielä uuteenkin olohuoneeseen, mutta ans kattoo ny...mä en ihan vielä ole täysin lämmennyt ajatukselle.

1 kommentti:

  1. Hei Satu
    Kylläpä talon ulkoasu muuttuu, ja helpottaahan se lisätila teidän suurta perhettäkin!! Ala vain totuutella noihin sarvipäihin, ainakin kuvissa ne ovat tosi hienoja. En tiedä miltä se sitten tuntuisi olla niiden tuijotuksen kohteena, mutta niille on hyvä purkaa kiukkuaan, ne kun eivät sano vastaan.

    t. Tenttu-täti

    VastaaPoista