sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Viikonlopun fiiliksiä

Viikonloppu on sujunut rauhallisesti.Perjantain iltapäiväohjelma meni lapsen osalta uusiksi, koska päiväkotikaveri ei päässytkään tulemaan. Minulta taisi päästä pienoinen helpotuksen huokaus. Ei täällä remontin keskellä nyt niin kauhean mukavaa ole olla ja leikkiä. Lasten leikit siirtyivät näillä näkymin ainakin viikolla eteenpäin, koska minulle tuleva viikko on erittäin ohjelmoitu ja kiireinen.

Lauantai kului mukavasti kotona imuria perässä vetäen,pyykkikonetta käyttäen ja ruokaa laittaen. Päiväkaffeella käytiin äitiä/mummia moikaamassa pitkästä aikaa. Tulihan sitä vielä pirautettua puhelimella siskolle Nakkilaan.

Iltapäivällä mies soitti Helsingistä työreissultaan ja sanoi jo olevansa matkalla kotiin. Me kotiväki päätimme tehdä matkamiehelle iltapalaksi pizzaa...


    Pizzamestarin taidonnäytettä.

       Ja sitten uuniin...Illemmalla innostuin vielä tutustumaan ja opiskelemaan digikuvauksen saloja.
Viime jouluna sain lahjaksi ihan "normikameran" ja nyt tutuistuin sen hienouksiin. Tässä vähän tunnelmakuvia marraskuun pimeyteen...Tämä tähti on poikamme huoneen seinälamppu. Mielestäni kuva on kivasti onnistunut.
Nyt odotellaankin tulevaa viikkoa kauhunsekaisin tuntein. Ohjelmaa on työn puolesta ja vähän muutakin. Pojalla on parturi ja korvien "putkitusten "tarkistus. Töissä on palaverien sumaa ja itsenäisyyspäiväjuhlajärjestelyjä. Ja minä kun haluaisin jo ruveta rauhoittumaan ja nauttimaan joulunodotuksesta.
Luulenpa vaan, että vauhti tästä vain kiihtyy ja rauhoittuminen tapahtuu vasta joulun pyhinä. Sitä odotellessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti