perjantai 30. joulukuuta 2011

Välipäivien välipäivityksiä

Joulu on enää muisto vain... valokuvissa ja makkarana vyötäröllä. Suklaata on syöty enemmän kuin tarpeeksi ja vielä olisi muutama konvehtirasia avaamatta. Välipäivät ovat menneet lomasta nauttien. Loman aikana on ehtinyt tapailla myös ystäviä. Laitankin tähän kuvan aivan ihanasta uuden vuoden kimpusta, jonka sain eräältä ystävältäni. Kimpusta sainkin idean tulevan kevään sisustusväreihin eli kaiken tämän musta-harmaa-valkoisen piristykseksi sopii tosi hyvin pinkki tai fuksia...

Remontti on edennyt jo niin paljon, että makuuhuoneen vaatekaapit ja liukuovi on saatu paikoilleen. Eilen harrastettiin taas hyötyliikuntaa eli tehtiin miehen kanssa yhdessä siivoukset ja huonekalujen siirtämiset. Nyt kun makuuhuone valmistui, pääsin järjestämään pojankin huonetta uusiksi. Ihanaa tämä väljyys ja tilan tuntu. NYT EI ENÄÄ AHDISTA!!! Minä NAUTIN  vain tästä kaikesta. Moni tavara ja esine odottaa vielä "loppusijoitusta", mutta mä en aio asiassa kyllä kiirehtiä.Pojan huone ovelta kuvattuna. Hän sai itse laittaa matot lattialle ja olikin saavutuksestaan erittäin ylpeä. Hän sai huoneeseensa myös joulupukin tuoman CD-soittimen ja nyt hän onkin melko ahkeraan kuunnellut Hevisauruksien CD-levyä ja soittanut mukana kitaraa...onneksi vielä siedettävällä äänitasolla.

Ja sitten kuvia valmistuneesta makuuhuoneestamme, joka odottaa vielä pientä hienosäätöä. Esimerkiksi sängyn yläpuolelle olisi tulossa hylly tai jotain...
Ja olenhan minäkin päässyt kuvaan mukaan...


Lomailu jatkuu ja uutta vuotta juhlitaan rauhallisesti kotosalla. Mökille ei päästä (tai mennä), koska sää on oikutteleva. Mies kävi tänään katsomassa myrskytuhoja, mutta suurimmilta vahingoilta on kuitenkin vältytty. Huh, huh! Puita on kaatunut, mutta ei onneksi rakennuksien päälle. Sähkölinjoilla on muutamia puita, mutta sähkölaitoksen miehet käyvät ne poistamassa. Varmuuden vuoksi mies tyhjensi mökin pakastimen ja toi lihat kotipakastimeen. Joulukuu lähenee loppuaan ja blogini hiljenee loppuvuodeksi.
Toivotan kaikille blogini lukijoille OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012!!!!

1 kommentti:

  1. Oi että teillä on kaunista! Helppo uskoa, että olet unohtanut kaikki "ahistukset" ja tästä eteenpäin vain nautiskelet ( kerran viikossa muuttaessasi huonekalujen paikkoja!). Hyvä vinkki tuo kukkaasetelma!Nyt minäkin muistin, että sinulla oli syntymäpäivät, ONNEA , ONNEA ONNEA VAAN , PUNAINEN TUPA JA PERUNAMAA!
    Et muuten ole ainoa, joka manailee "vyötärölihaksia". Kuka olisi se viisas, joka keksisi oikean keinon niiden poistamiseen, sen kun pitäisi olla yhtä kivaa, helppoa ja nopeaa kuin niiden hankkiminenkin!!

    Toivon telle kaikille oikein onnellista tulevaa vuotta!!
    t.Tenttu-täti + mies ja hauveliini

    VastaaPoista