perjantai 2. joulukuuta 2011

Hiljaa hyvä tulee

Mahtaakohan tuo päteä myös meidän remontissa. Seiniä on tapetoitu koko viikko, mutta tapettimiehellä on ollut "pätkä päiviä". Hän sanoi tulevansa vielä maanantaina ja sitten pitäisi olla tapetoinnin puolesta valmista. Olen jonkin verran vielä epäuskoinen ja olenkin yrittänyt lakata ajattelemasta, että remontillamme olisi joku takaraja. Se on valmis sitten kun se on! Minä kun en sille asialle niin kovasti voi mitään tehdä. Paitsi kävin minä tänäänkin hakemassa pari rullaa lisää tapettia. Onneksi oli ns. hyllytavaraa.

Tänään alkoi neljän päivän vapaa. Olin suunnitellut, että olisin huushollannut kotona, mutta eipähän paljon tarvitse, kun kaikki nurkat on vielä(kin) täynnä huonekaluja, jotka eivät kyseisiin paikkoihin kuulu. Ja tilaamani vierashuoneen sohva odottaa huonekaluliikkeessä noutoa, mutta se ei yksinkertaisesti mahdu tänne. Toivottavasti eivät ole myyneet jo koko sohvaa.

Tämä taitaa vaikuttaa aikamoiselta marinalta, mutta ihan oikeasti remontin hidastuminen näin loppumetreillä on alkanut vähitellen potuttaa. Työn puolesta alkaa kohta myös syyslukukauden kiireisin aika eli olen varmaan viimeiset kaksi ja puoli viikkoa "todella hyvällä tuulella". Onneksi sekä mies että lapsi tuntevat minut melko hyvin ja antavat minun ihan rauhassa "murista ja käristä".

Potutuksesta tulikin mieleeni, että perunat ovat puuhellella kypsymässä. Tai ei niinkään hellalla vaan ihan kattilassa. Jutun taso alkaa olla sen verran väsynyttä ja nälkäistä, että taidan lopetella istuntoni tällä kertaa tähän. Loman aikana on kuitenkin tiedossa pikkujoulun viettoa omalla porukalla, itsenäisyyspäivänä joulupipareiden leipomista ja tietenkin linnanjuhlien katsomista TV:stä. Jos vielä ehtisi/ jaksaisi vielä hieman ulkoilla, niin voisi olla ihan tyytyväinen lomaan. Ja nyt syömään!!!

1 kommentti:

  1. Kyllä on mukavata lukea kirjoituksiasi. :)
    Pitkiä ja pidennettyjä hermoja sinulle remontin keskelle.

    VastaaPoista