torstai 26. lokakuuta 2017

Pienet huurteiset...


Syyslomaa on vietetty leppoisasti. Olen ulkoillut ja tehnyt kävelylenkkejä. Ohessa kuvia tiistaiselta pururatalenkiltä, jossa kylmä sää oli jäädyttänyt metsän pikkulammikoita ja huurruttanut kasveja. Aina pienin väliajoin minun oli pakko pysähtyä ja ottaa kuvia kännykälläni. Tässä muutama otos teillekin...Viime yön aikana tänne satoi ensilumi ja maisemat ovat jo hieman erinäköiset. Lumen tulolla on ihmeellinen vaikutus.
Vaikka tietää, että se ei vielä jää pysyvästi maahan, alkaa kummasti mieli lisätä tunnelmavalaistusta talvisempaan suuntaan.
Olen tähän asti malttanut ja kausivalot ovat saaneet odotella rauhassa laatikoissaan.
Ehkä tänä iltana kuitenkin jo virittelen niitä.
 
 
Ihan vain tunnelman vuoksi.
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Luonto on niin kaunis,kun on huurretta.Meillä on myös tässä vieressä pururata.Siellä tulee käytyä kesättalvet.Rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meinannut kävelylenkistä tulla mitään, kun vähän väliä piti pysähtyä kuvaamaan... :)

   Poista
 2. Ihanan kirpsakoista ulkoiluista on saanut kyllä nauttia ja nyt on ihanan valoisaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkoilu on noussut tämän syksyn myötä uuteen arvoon. Olokin on paljon energisempi, kun pääsee nauttimaan raikasta ulkoilmaa.

   Poista
 3. Tänne satoi myös viime yönä ensilumi ja lunta tulee edelleen. Maisemat muuttuvat heti niin paljon kauniimmiksi. Mä tykkään ♥ Harmittaa vaan, kun lastenlasten lelut jäi keräämättä hiekkaalaatikolta pois ennen lumen tuloa. Noh, ehkäpä pääsen vielä keräilemään ne pois, kunhan pikkuiset ensin vierailemat täällä mummolassa tulevana viikonloppuna. Kivaa torstaita Sinulle, Satu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi piha haravoimatta ja uskoisin, että siihen hommaan pääsee vielä viikonloppuna. Täällä ainakin lumi on todella märkää ja loskaista. Minulla on vielä kesärenkaat autossa, joten vielä hieman toivonkin, että lumet vielä sulaisivat. Oikein mukavaa loppu viikkoa sinnekin ja kiva, kun kävit kommentoimassa! :)

   Poista