tiistai 29. toukokuuta 2018

Ajankohtaista


Kuten kuvista voi päätellä meidän ainoa omenapuumme kukkii. Tämä talvilajike, jonka nimeä en muista, tekee lehdet ja kukat hieman myöhemmin kuin muut lajitoverinsa. Lämmin ja aurinkoinen kevät on aikaistanut omenapuun kukintaa ja nyt nautin tästä ainoasta kukkivasta kauneudesta meidän pihallamme.Kesäkukkia en ole ehtinyt vielä ajatellakaan, koska kaikki liikenevä aikani on mennyt enemmän ja vähemmän opiskelujen parissa.
Opiskelutöiden lomassa on tullut haalittua myös muita lisähommia, joista en yksinkertaisesti ole voinut kieltäytyä.
Joskus asioilla on tapana kasautua ja onneksi tällä hetkellä ne ovat vain mukavia.


 Olen lupautunut alustavasti tekemään kahteen kotiin sisustussuunnitelman.
Molemmat kotikäynnit ovat viikon sisällä, joten työmäärä selkiytyy vasta näiden tapaamisten jälkeen. 
Käyn ensin kartoittamassa tilannetta ja vasta tämän tapaamisen jälkeen selviää, jatkuuko yhteistyö pidemmälle.
Olen kuitenkin NIIN innoissani jo pelkästään tästä mahdollisuudesta.


 
 Kuten olen jo aikaisemmin kirjoittanut (kyllästymiseen asti), yritän saattaa opiskeluni kutakuinkin päätökseen tämän kesän aikana.
Näyttötutkintoja pitää valmistella nopeassa tahdissa. Toisen sisustussuunnitelmista tulen näillä näkymin sisällyttämään  myös näyttötutkintooni.
Olosuhteiden ja aikataulun pakottamana asioita on nyt jollain tavalla pakko priorisoida. Tätä voisi kutsua myös tehokkuudeksi.

 
 
Tämän kaiken muun hässäkän lisäksi olen lupautunut menemään sisustustalo Kodinonneen kiireapulaiseksi ja "kesälomittajaksi".
Yhteistyötä on valmisteltu jonkin aikaa ja sen aloittaminen tuntuu todella mahtavalta. Minun piti hetken miettiä työtarjousta, mutta eihän siitä voinut kieltäytyä.
Olen saanut viimeisimmän työharjoittelun myötä arvokasta tietoa, taitoa ja ennen kaikkea henkilökohtaista kokemusta asiakaspalvelu-ja myyntityöstä ja siksi uskaltauduin heittäytyä tähän. Eipähän tarvitse sitten keinutuolissa asioita harmitella...
 
 
 
Tuntuu, että tällä hetkellä saan tehdä paljon sellaisia asioita, joista pidän (lukuun ottamatta pakollisia opiskelutehtäviä) ja olen siitä hyvin kiitollinen.
 Tuntuu mukavalta saada uusia jännittäviä mahdollisuuksia elämään ja olla vähän kaikesta aidon innostunut. Ja eikös sitä sanota, että elämä on elämistä varten...
 
 
 
 
Ja se elämä on tässä ja nyt;
 
omenapuun kukassa,
 linnunlaulussa,
perhosen lennossa
ja
auringonpaisteessa.
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti puu antaa ison sadon syksyllä.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuotinen saldo oli heikko joten tänä vuonna odotukset ovat korkealla...
   oikein mukavaa loppu viikkoa ja hyvää kesäloman alkua lapsille!

   Poista
 2. Upeasti kukkii! Tänä vuonna on omenapuut olleet kyllä kauniita! Tsemppiä kovasti loppurutistuksiin ja intoa opiskeluun. Aurinkoista toukokuun viimeistä päivää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä keväänä luonto on näyttänyt parastaan... Vaikka kiirettä pukkaa vähän joka tuutista, yritä nauttia myös kesästä.
   Oikein ihanaa kesäkuun alkua! Näyttää alkavan samanlaisena, mihin toukokuu päättyi :)

   Poista