sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Toukokuun tohinaa...


Meillä opettajilla toukokuu on lukuvuoden kiireisintä aikaa. Tänä vuonna lisätohinaa tuo muutto syksyllä aloittavaan uuteen kouluun. Kalenteri on tällä hetkellä se tärkein apuväline pitää homma jollain tavalla kasassa. Tähän kuukauteen mahtuu paljon kivoja juttuja ja sekä arkipäivät että viikonloput ovat suurin piirtein täyteen buukattuja.Tiedossa on paljon erilaisia juhlia ja sen lisäksi matkustelen sekä lähelle että kauas. Tänä viikonloppuna juhlistimme jo miniän 30-vuostijuhlia. Päivällä pelasimme juhlaväen kanssa pari tuntia pesäpalloa ja illalla jatkettiin leppoisasti hyvästä ruoasta ja leppoisasta tunnelmasta nauttien. Tänään juhlittiin vielä meitä äitejä. Minulla oli perinteinen aamuherätys kahvihetkineen ja päivällä haettiin äiti-mummi syömään mieheni tekemää riistaruokaa. Pieniä tärkeitä hetkiä minulle.
En muista, milloin viimeksi minulla olisi ollut näin juhlapainotteinen kuukausi, mutta tämä on pelkästään positiivinen asia.
Juhia ja juhlimisen aihetta ei mielestäni ole koskaan liian paljon.
 

 


 
Koska tiedossa on melko kiireistä aikaa, blogini tulee päivittymään jälleen hieman harvemmin.
Lisäksi olen ajoittanut muutamia postauksia jo valmiiksi teidän luettavaksenne, joten ei täällä kuitenkaan ihan "hiljaiseloa" ole.
Jostain täytyy löytyä aika myös oppilaiden lukuvuositodistusten kirjoittamiseen ja muutama juhla vaatii pientä etukäteissuunnittelua ja valmistelua.


 
 
 
Toukokuu mennään täydellä tohinalla ja hyvällä energialla eteenpäin, kesäkuussa relataan ja silloin ehdin (toivottavasti) paremmin tänne blogini puolelle.
Kesäkuussa aloittelen yrittäjäkurssiani ja olen menossa myös Tampereelle Brändipäivään.
Näistä molemmista olen enemmän kuin innoissani ja odotukset ovat korkealla.Mutta nyt kuitenkin maltetaan nauttia vielä toukokuusta...

 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa äitienpäivää sinulle Satu ja tsemppiä viimeisiin kouluviikkoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kieltämättä alkaa olla jo hieman motivaatiopulaa, mutta ei tässä näitä työpäiviä enää montaa ole. Jaksaa, jaksaa!!!

   Poista
 2. Meillä kulunut viikonloppu oli myös täyttä juhlaa, kun äitienpäivän lisäksi vietettiin miehen synttäreitä. Nyt sitten vaan paluuta arkeen ja työn tuomiin kevätkiireisiin... Tsemppiä viimeisiin työviikkoihin♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuu taitaa aika monella olla kiireinen kuukausi. Kesäloman lähestyminen aiheuttaa monenlaista työpainetta, mutta sen jaksaa kummasti, kun tietää, että sen jälkeen voi hellittää. Mukavaa toukokuuta sinulle!

   Poista