torstai 23. toukokuuta 2019

Kirjaostoksia


Pidän kirjoista. Erityisen heikkona olen kaikkiin kirjoihin, joissa on kauniita kuvia, siksipä kirjahyllyssäni on paljon erilaisia sisustuskirjoja. Ostin viime viikolla kaksi kaunista kirjaa lisää, sillä olin lukenut molemmista kirjoista hyvät arvostelut.


Toinen kirjoista on Milla Allftanin uusin sisustuskirja (Sisustsumagiaa- tuhat ja yksi sävyä), joka on mielestäni parempi kuin hänen ensimmäinen kirjansa. Kauniit kuvat, sisustusneuvot ja kirjan taittelu ovat onnistuneet hyvin ja tähän kirjaan voi palata aina uudestaan ja uudestaan. Toinen kirjoista on juhlien järjestämiseen liittyvä kirja (Festive), jossa on tarjoiluehdotuksia, koristeluvinkkejä teemoittain ja kaikkea muuta tärkeää tietoa juhlien järjestämisestä. Hieman yllättävä ostos  meikäläiselle, sillä juhlat eivät ole ihan sitä vahvinta osaamis-aluettani. 
Molemmat kirjat ovat laadukkaita kovakantisia kirjoja ja luettavaa on paljon. Kuvat ovat kauniisti stailattu ja arvostan erityisesti sitä, että niitä voi lukea useamman kerran. Koska nautin kauniista kuvista, pelkästään jo kirjojen selaaminen on mukavaa ja (ehkä vähän hassua) kirjat tuntuvat käsissä hyviltä. Sisustuskirjassa on niin paljon tekstiä ja asiaa, että ihan kaikkea ei pysty yhdellä istumalla sisäistämään, eikä ole ilmeisesti tarkoituskaan.
 
 

Tällä hetkellä kirjoihin tutustuminen on jäänyt vielä selailuasteelle, mutta lähestyvällä kesälomalla aion tutustua niihin syvällisemmin rauhassa ja oikein ajan kanssa nautiskellen. Juhlakirjasta bongasin jo muutaman helpon reseptin ja ehkä innostun vielä kokeilemaankin niitä. Sisustuskirjasta ammennan taitavan Millan sisustusfilosofiaa, vaikka hänen tyylinsä ei ihan omaa tyyliä olekaan.Näiden kirjojen parissa menee todennäköisesti useampi tunti, mutta vielä täytyy malttaa sinne kesälomaan asti. Viimeiset työviikot vaativat totaalisen panostuksen, joten olkoon nämä kirjat palkintona minulle kevään uurastuksesta ja toimikoon minun "terapiavälineenä" lomamoodin saamisessa.
Sitä odotellessa...
 
 


P.S. Ja tämä postaus ei todellakaan ole mikään yhteistyömainos, vaan ihan puhtaasti omakustanteinen kirjasuositus kaikille estetiikkaa rakastaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti