lauantai 8. elokuuta 2020

Myrskylyhdyn uusi elämä

Mökkiremontin yhteydessä on tullut käytyä vuosien varrella kerääntyneitä tavaroita läpi. Aika paljon olen pistänyt tavaraa pois ja kiertoon. Muutama esine on saanut jäädä ja jotain on vähän tuunattu. Tässä niistä yksi.

 
 Aikoinaan mökille ostettu myrskylyhty taisi olla jo alunperin vähän sekunda, sillä sen säiliö vuosi emmekä ole uskaltaneet sitä käyttää sen jälkeen. 
Koska tämä on kooltaan aika näyttävä, se sai jäädä meille koristeeksi. Vuosien aikana tuunasin myrskylyhtyä laittamalla sen sisälle valosarjan, mutta siitä huolimatta se jäi unohduksiin mökin tupakeittiötä kierttävälle hyllylle. 


Tämän kesän remontin yhteydessä hylly poistettiin ja tässä kohtaa piti jälleen pohtia, mikä on sen kohtalo. 
Edelleenkään en halunut luopua siitä ja päätin antaa sille uuden tehtävän mökin pukuhuoneen tunnelman luojana.
Tuonne pukuhuoneeseen se sopiikin oikein hyvin merikorttitaulun kaveriksi.
Myrskylyhty sai vielä kerran uuden mahdollisuuden ja jotenkin tuntuu siltä, että nyt se taitaa olla ihan oikeassa paikassa. 
Toivotaan, että pääsen vielä nauttimaan tästä(kin), sillä loma lähenee loppuaan ja syksyn edetessä mökillä käynnit harvenevat ainakin minulla. 
Nauttikaamme kuitenkin loppukesän ihanista hetkistä.Tunnelmallisia elokuun iltoja kaikille!


2 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lyhty, hyvä että sille löytyi vielä uusi paikka mökiltä!
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ajatellut laittaa tämän aikoinaa ulkokäyttöön, mutta koska tämä oli sekundaa, se jäi koristukseksi. Nyt se sai uuden mahdollisuuden. Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle...<3

   Poista