torstai 13. elokuuta 2020

Sormukset sormessani

Pidän timanteista, koruista ja "blig-blingistä. Vaihtelen koruja mielelläni ja erityisesti juhlapäivinä minusta on mukava viimeistellä juhla-asu kauniilla koruilla. Korutyylini on aika selkeä tai klassinen ja arjessa käytän vain muutamia koruja.Vasemmassa kädessä olevat sormukset ovat minulle todella tärkeitä ja käytän niitä sekä arjessa että juhlassa.
Vasemmassa nimettömässä pidän (tietenkin) vihkisormustani, jota koristaa yksi timantti. Se on muisto tärkeästä päivästä 20 vuoden takaa ja kivetön, sileä sormus on huomen-lahjani mieheltäni, sillä emme ole koskaan olleet kihloissa, mutta halusin silloin kuitenkin kaksi sormusta nimettömääni. Valkokultaiset sormukset olivat silloin valintamme ja olisi edelleen, sillä olen nuoruudesta lähtien pitänyt hopeisia koruja ja valkokulta käy hyvin yhteen niiden kanssa. Tänä vuonna halusin juhlan kunniaksi jälleen rodinoida sormuksemme ja nyt ne kiiltelevät kuin uudet.
Nimettömään on vuosien saatossa  tullut vielä yksi sormus lisää, joka on eräänlainen yhdistelmäsormus. Mieheni kävi vuosia sitten Etelä-Afrikassa ja toi minulle "tuliaiseksi"sieltä ison timantin. Aikoinaan eräästä hääpäivälahjaksi saamani timanttisormuksesta oli pudonnut yksi timannti ja halusin yhdistää nämä asiat toisiinsa. Niinpä teetätin uuden sormuksen ja lopputulos on mielestäni todella kaunis. Sormuksen nimesin  "Afrikan tähdeksi"...tietenkin.
Leveän sormuksen, jossa on 12 timanttia, sain lahjaksi ensimmäisenä äitienpäivänä. Mieheni joutui työmatkalle Firentzeen, joten ensimmäisen äitienpäivän vietin ilman häntä. Timattisormus oli kuitenkin erittäin hyvä"lohdutus" siihen tilanteeseen. Edelleen mies osaa yllättää silloin tällöin erilaisilla huomionosoituksillaan, eikä ne ole aina edes koruja. 
Kaikkii sormuksiin liittyy siis joku minulle merkittävä tapahtuma tai asia. Ne symboloivat minulle kaikkea sitä, mitä minä pidän elämässäni tärkeänä ja joista olen kiitollinen; parisuhde, avioliitto, perhe ja äitiys. Ja näiden kaikkien sormusten paikka on ehdottomasti vasemman käden sormissa, sillä silloin ne ovat lähinnä sydäntäni ja kulkevat mukanani - aina.
2 kommenttia:

 1. Vasemman nimettömän sormukset ovat minulle ne tärkeimmät. En osaa enää muissa sormissa sormuksia pitää. Kauniit sormukset sinullakin ja ihanat tarinat niiden takana myös.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa mennä, että ne nimettömässä olevat ovat tärkeimpiä meille naimisissa oleville. Minulle näitä sormuksia on vuosien varrella kertynyt ihan kiitettävästi. Osan on mies osannut ostaa ihan itse ja osan olen vähän vinkannut.
   Mukavia loppuviikon päiviä sinulle! Arki alkaa täälläkin vähitellen, kun teinillä alkaa maananataina koulu :)

   Poista