torstai 31. joulukuuta 2020

Vuoden 2020 kohokohdat


Vaikka kulunut vuosi on ollut korona-pandemian takia hyvin erikoinen, on siihen mahtunut myös paljon mieleenpainuvia  ja hyviä hetkiä. Tein instagramin puolelle jo näistä yhdeksän kuvan kollaasin (#bestnine2020) ja ajattelin jakaa sen täälläkin eräänlaisena yhteenvetona vuodesta 2020. 





Vuoden 2020 kohokohdat olivat:

* Pariisin matka Maison &Objet- messuille Sisustusosaajien kanssa. Pariisi teki minuun vaikutuksen ja sinne on palattava joskus vielä uudestaan.

* Hiihtoloman laskettelureissu Ellivuorelle. Talvi oli meillä päin  todella huono, mutta parin päivän irtiotto rinteessä teki oikein hyvää.

* Huhtikuussa vietimme mieheni 60-vuotissynttäreitä mökillämme koronarajoituksin lähipiirissä.. Ikimuistoinen ja lämminhenkinen juhla, joka oli aivan syntymäpäiväsankarinsa näköinen.

* Toukokuussa juhlittiin äitienpäivää. Oma äitini on jo yli 80-vuotias, joten pieni juhlallisuus suoritettiin ulkona pihakeinussa turvaetäisyyksin, kakun ja kahvin kanssa.<3

* Juhannuksen jälkeen aloitimme mökin pintaremontin, jossa uusimme pinnat ja keittiön. Iso projekti, jossa teimme lähes kaiken itse. Vähän jäi remontoitavaa vielä seuraavaankin kesään...

* Elokuun 12. päivä vietimme 20-vuotis hääpäiväämme. Kävimme muistelemassa kirkossa vihkimistämme ja kävimme ravintolassa syömässä. Muistoksi tapahtuneesta kirkastimme vihkisormuksemme ja pujotimme ne kirkossa uudestaan nimettömiimme. Yhteinen matka jatkuu.

* Teimme mökkiremontin keskellä yhden päiväretken Rauman saaristoon. Ihana päivä ja ihania muistoja sieltäkin.

* Kesällä vietimme paljon aikaa mökillä ja se oli myös meidän "henkireikämme" koronavuonna. Mökillä juhlimme isännän syntymäpäivää, vappua, juhannusta ja venetsialaisia. Kesä oli meille hyvä.

* Syksyllä paluu arkeen alkoi ja melko pian kuvaan tulivat jälleen tiukennetut koronarajoitukset. Satakunnassa tilanne on ollut toistaiseksi melko rauhallinen Onneksi etäkouluun ei tarvinnut mennä takaisin ja pojan jääkiekkoharrastus sai myös jatkua. Maskit tulivat osaksi arkea, sekä töissä että harrastuksissa. Elämä jatkuu kuitenkin ja tilanteeseen on täytynyt sopeutua. Miltä huominen näyttää, sitä kukaan ei tiedä...


Tämä kummallinen vuosi tulee päätökseen ja mielenkiinnolla otan vastaan tulevan.


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2021 KAIKILLE!


 



2 kommenttia: